Gebelik testi

Arkadaşlar ar+l med gebelik testi nekadar güvenilir güvenilirmi
Bende adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 3 gün kala tekrar yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama sonradan çıktı yorumlarda yalancı pozitif yada kuruma çizgisi çıkıyor denildi adet gecikmesini bekledim başka markadan yaptım test pozitif çıktı değişiyor bence

Bende adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 3 gün kala tekrar yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama sonradan çıktı yorumlarda yalancı pozitif yada kuruma çizgisi çıkıyor denildi adet gecikmesini bekledim başka markadan yaptım test pozitif çıktı değişiyor bence
Benim 1 dakika içinde ikinci çizgi belirginleşti çok koyu olmasada direk göründü ondan sormak istedim güvenilir mi değilmi diye yarın sabah farklı 2 markayla tekrar denicem

Hanimlar, artimed markasindan 2 test, prodoctor dan 1 test ve freely markasindan 1 test yaptim ilk idrarla olmasa da hepsinde ince bi cizgi cikti, yarin sabah tekrar ilk idrarla yapmayi dusunuyorumda yanilma payi varmi bu testlerde varsa bukadar tesaduf olabilirmi. Degilse gidip kan vermeyi dusunuyorum

Hanimlar, artimed markasindan 2 test, prodoctor dan 1 test ve freely markasindan 1 test yaptim ilk idrarla olmasa da hepsinde ince bi cizgi cikti, yarin sabah tekrar ilk idrarla yapmayi dusunuyorumda yanilma payi varmi bu testlerde varsa bukadar tesaduf olabilirmi. Degilse gidip kan vermeyi dusunuyorum
Bütün testlerde çıktıysa gebesinizdir büyük ihtimalle hepsi yanlış çıkacak değil şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin diyeyim 🥰

Bütün testlerde çıktıysa gebesinizdir büyük ihtimalle hepsi yanlış çıkacak değil şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin diyeyim 🥰
InshAllah cokda sevinmek istemiyorum da yarin bidaha denicem bakalim ☺️ artimed hakkinda cok iyi yorumlar duymayinca ondan bi tereddut ettim acaba digerleri de mi oyle diye

InshAllah cokda sevinmek istemiyorum da yarin bidaha denicem bakalim ☺️ artimed hakkinda cok iyi yorumlar duymayinca ondan bi tereddut ettim acaba digerleri de mi oyle diye
Evet artimed bende de yalancı pozitif çıkardı ama o yanlış olsa diğer testler negatif çıkardı inşallah kanla da kesinleşir

Kızlar fleey diye bi markanınn erken gebelik testini denedim şiddetli kasık ağrılarım var silik çikti

Eklentiler

• IMG_20231128_225558.webp
    IMG_20231128_225558.webp
    9 KB · Görüntüleme: 100
Var gibi canim ama siddetli derken cok mu kotu yoksa normalmi, ona gore 2 gun sonra testi tekrarla bence
Belli bir dozda devamlı hissediyorum hata şuan ikindi nden beri hissediyorum yani normal regl ağrısı değil ilk defa yaşıyorum bunu

Canım merhaba bende adete 8 gün varken erken gebelik yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı😂 bugğn adetime 4 gün var bu marka normal gebelik testi yaptı ilk 5 dakika yoktu sonr ahnuttum baya sonra baktım böyleydi kuruma çizgisi diyen var yaşancı diyen var ben de herhalde yarın yeniden yaparım senin pozitif mi

Eklentiler

• 6B121EB7-E6B1-46F3-9971-C932FDAB1824.webp
    6B121EB7-E6B1-46F3-9971-C932FDAB1824.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
Canım merhaba bende adete 8 gün varken erken gebelik yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı😂 bugğn adetime 4 gün var bu marka normal gebelik testi yaptı ilk 5 dakika yoktu sonr ahnuttum baya sonra baktım böyleydi kuruma çizgisi diyen var yaşancı diyen var ben de herhalde yarın yeniden yaparım senin pozitif mi
Kuruma çizgisi olabilir yinede adet gününü beklemeni tavsiye ederim ☺️

Kuruma çizgisi olabilir yinede adet gününü beklemeni tavsiye ederim ☺️
Bende öyle düşünüyorum aşkında çocuk bekleyen biri değilim. oğlum daha küçük te bu ay ufak bir sıkıntı olunca test yapayım dedim oğlumda çok yaptım bu testlerden kuruma çizgisi çok gördüm ama belli de olmuyor oğlumu da böyle kuruma çizgisi ile öğrendim☺️

Back
X