Gebelik testi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.335
584
43
27
15 gün oldu hala regl olmadım, silik çizgi mi var yoksa ben testin normal çizgisini mi görüyorum lütfen Yardımcı olun hayal görmeye başlıyorum

Eklentiler

• IMG_0106.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_0114.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0108.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_0115.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
Renkleriyle de oynadım gördüğümü daha net görebilin diye

Eklentiler

• IMG_0115.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 72
Canım bu ince testler bazen böyle çıkarıyor bana da olmuştu , ama o kadar geçtiyse şimdiye belli olmuştur kan versen çıkar , gönlünce olur inşallah

Canım bu ince testler bazen böyle çıkarıyor bana da olmuştu , ama o kadar geçtiyse şimdiye belli olmuştur kan versen çıkar , gönlünce olur inşallah
Pazartesi doktora gidecem bilmiyorum negatif çıkmasından korkuyorum , çok istiyorum çocuğumun olmasını . Burda bi yazıda görmüştüm bi üye de 15 gün gecikmiş idrar testi negatifken kan testi 1000 civarında çıkmış, 2 defa daha test yaptım 15 gün için de onlarda hayali çizgi görmemiştim bunda görünce acaba dedim kendi kendime .. siz görebildiniz mi peki testimde hayali çizgiyi

Evet görüyorum , kendimde de öyle olmuştu aldığım yere sordum alttan yansıyan siyahlık geçerli değil üst kısımda pembemsi çıkarsa pozitif dediler benim de umutlar gitmişti.. ama senin gecikmen var başka testin var mı bir daha yapsaydın keşke o da mı böyle çıkacaktı

Başka testim kalmadı Pazartesi doktora gideceğim artık ama benimde pek umudum yok. Allah bana da sana da tez vakitte bebişleri nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…