- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kizlar rica etsem bakar mısınız adetime daha 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görüyorum. Var benceKizlar rica etsem bakar mısınız adetime daha 5 gün var Eki Görüntüle 3384531
Silik çizgi görüyorum. Var benceYarın sabah tekrar edin
Silik çizgi görüyorum. Var benceYarın sabah tekrar edin
İdrarda çıkmışsa kanda da belli olur, bence testle uğraşmayın. Kesin sonucu kanda görünKizlar rica etsem bakar mısınız adetime daha 5 gün var Eki Görüntüle 3384531
İnşallah 5 gün sonra kanda bakicamSilik gozuyor 2gun sonra tekrar edin.koyulasma varsa kesin hamilesin
5 gün sonra yapicamİdrarda çıkmışsa kanda da belli olur, bence testle uğraşmayın. Kesin sonucu kanda görün![]()
Neden? Testte çıkmış zaten5 gün sonra yapicam
Adet günüm diye o zaman yapayım günü geçsin dedim erkenden yapayım mı ?Neden? Testte çıkmış zaten
İdrarda çıkıyorsa kanda da çıkması gerekir. Erken değil zaten test silik çıkmış.Adet günüm diye o zaman yapayım günü geçsin dedim erkenden yapayım mı ?
İdrarda çıkıyorsa kanda da çıkması gerekir. Erken değil zaten test silik çıkmış.
Ben 2 gün kala silik görmüştüm hemen akşamına kan verdim. Umarım sizin de pozitiftir.Tamam yarin halledeceğim ilk olduğu için heyecan yapıyorum cok
Allah'ım o kadar dua ediyorum kiBen 2 gün kala silik görmüştüm hemen akşamına kan verdim. Umarım sizin de pozitiftir.
Kuzum ben 3 gün önce yaptığımda iğnenin etkisi yoktu direkt negatif cikmistiçatlatma iğnesinin 13-14 günleri dogru sonuç alacaksındır canım eğer daha erkende iğne etkisi olabilir
Benimde testim böyle çıktı hemde aynı marka kullanmisiz testini tekrarlayinca benide etiketle lütfen inşallah vardırİnşallah 5 gün sonra kanda bakicam
Benimde testim böyle çıktı hemde aynı marka kullanmisiz testini tekrarlayinca benide etiketle lütfen inşallah vardır![]()
Korkma canım inşallah vardırHeyecan yaptım cok bir yanımda korku icinde ins vardır etiketlerim cnm