- Konu Sahibi CerkesMaria
Canım benimde seninki gibi çıktı ama bende korkuyorum bekliyorum ya adet olirsam diye umitlenmek istemedim benide bilgilendirir misinKan testi verdim kizlar dua edin güzel şeyler gorelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde seninki gibi çıktı ama bende korkuyorum bekliyorum ya adet olirsam diye umitlenmek istemedim benide bilgilendirir misinKan testi verdim kizlar dua edin güzel şeyler gorelim
Tabiki bende bir cesaret kalktım dedim yoksa da günlerce var diye umitlenip beklemeyeyimCanım benimde seninki gibi çıktı ama bende korkuyorum bekliyorum ya adet olirsam diye umitlenmek istemedim benide bilgilendirir misin
1.81 çıkmış kuzum gebelik yok demek ki hayirlisiBenim adetime de 9gun var ilk defa böyle çıktı o yüzden yinede Ümit baglamak iştemiyorum
İnsan üzülüyor ya çok heveslenmistimYa öylemi hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma bidaha ki aya olur
Aklıma bişey takıldı ben iğneden sonra ovulasyon ile takip ettim benim yumurtam catlayali 3 gün filan oluyor catladigi günden itibaren mı 14 gün saymaliyim acaba biraz daha beklesem mı belki vardır yeni olusuyordur kendimi de kandirmaj istemiyorum ama öle birsey olabilir miHaklısınız bende o yüzden gitmedim insan üzülüyor zor biz kadınların isi
Ben gün gün takip ettim yumurta 3 yada 4 gün önce çatladı siliklesme oluştu ovulasyon testinde adetime 4 gün var canım belkide dedim bir oluşum var ise bile çok erken test yaptimCanım iğneyi vurduktan sonra 36saat sonra oluşan yumurta çatlıyor diye biliyorum belki dediğin gibi de olabilir adetine ne kadar var daha
Bekle canım aynen olabilir sen takip et ama olmasa bile üzülme vakti saati vardır benimde bu ay olmazsa rahim filmi bende ondan korkuyorum ikimiz içinde hayırlısı olsunBen gün gün takip ettim yumurta 3 yada 4 gün önce çatladı siliklesme oluştu ovulasyon testinde adetime 4 gün var canım belkide dedim bir oluşum var ise bile çok erken test yaptim
Bekle canım aynen olabilir sen takip et ama olmasa bile üzülme vakti saati vardır benimde bu ay olmazsa rahim filmi bende ondan korkuyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun