Gebelik testi

Sannacandy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
150
29
28
41
Merhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim
IMG_20240613_233401.webp

Merhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 3440764
Evet silik gözüküyor kan testi verin bir de kanda görün bence

Bariz çizgi var hayırlı olsun 🥰 kanda çıkar ama bayram sonrasını bekleyebilirseniz daha iyi olur 🙏🏻 ben bekleyemezdim orası ayrı 😅

Öyle mi yarin kan vereyim mi çıkar mi diyorsunuz
Evet kanda çıkar sonuç. Ama düşük bir deger çıkarsa sağlıklı olup olmadığını her turlu bekleyerek göreceksin :) ama mutlaka kanda da pozitif görürsün çünkü idrar testinde silik çıkmış. Beta önce kanda yükselir sonra idrara yansır

Saglik ocağına kan vermeye gittim kan verme bayramdan dolayı kapali imis yine bayramdan sonraya kaldı 🥴

Ağrılarım var falan diyin uydurun bşy ler 😀 belki direk test için geldim derseniz yapmayabilirler yani ben yaptırmıştım da siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama belki orda yapıyorlardır o yüzden uyduruverin

Back
X