Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl ma daha 5 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç alırmıyım kızlar regl dan önce hamile olduğunu öğrenen var mı nasıl durumlar yaşadınız lütfen benimle paylaşırmışsınız
Adetime 5 gün kala da aynı bu hayalet çizgilerden vardı 2 gün kala da vardı ve gittim kan verdim negatif bugün adetim geçiyor 3 gün oldu bu testi az önce yaptım gene aynı cizgi ben anlamadım ve umitlenmiyorum bence sen de bekle acele etme hayal kırıklığına uğrama
Adetime 5 gün kala da aynı bu hayalet çizgilerden vardı 2 gün kala da vardı ve gittim kan verdim negatif bugün adetim geçiyor 3 gün oldu bu testi az önce yaptım gene aynı cizgi ben anlamadım ve umitlenmiyorum bence sen de bekle acele etme hayal kırıklığına uğrama
Kesinlikle ama ne bileyim inandık işte saçmalık koyulasmadi hep aynı ama anlamadığım şey neden bütün testler böyle farklı marka da böyle acaba idrarda başka biseu var onu mu algılıyor diye düşünmeye başladım
Kesinlikle ama ne bileyim inandık işte saçmalık koyulasmadi hep aynı ama anlamadığım şey neden bütün testler böyle farklı marka da böyle acaba idrarda başka biseu var onu mu algılıyor diye düşünmeye başladım
Merhaba, cuma günü kan tahliline gitmiştim beta hcg 2276 çıktı, bugün tekrar baktırdım 8572 çıkmış. Yarın sabaha doktoruma randevu aldım. İçim içimi yiyo, umarım sağlıkla oradadır.☹ Hafta olarak 5+1 olmuş oluyor, referans aralığına uygun değerler ama çok yüksek gibi geldi yine de umarım dış gebelik değildir tekrardan.