Gebelik testi

keddyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
51
4
1
23
Adetime bir hafta var daha cok silik de olsa bişi var mı sizce

Eklentiler

• E93F5498-01B9-42A6-A049-A1C8D7C65788.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 53
Bisey göremedim güzelim adetine 2 gun kala ya da adet gününde tekrar dene istersen

Böyle olup sonradan pozitife döner mi varsa mesela
Dönme ihtimali tabiki var daha yumurtlama olalı çok az bir zaman geçmiş en sağlıklısı gecikme bekleme ama tabi dayanamazsanız ki hiç birimiz dayanamıyoruz reglinize iki üç gün kala yapin

Dönme ihtimali tabiki var daha yumurtlama olalı çok az bir zaman geçmiş en sağlıklısı gecikme bekleme ama tabi dayanamazsanız ki hiç birimiz dayanamıyoruz reglinize iki üç gün kala yapin
Aynen sabredicem çok özür dileyerek söylüyorum kahverengi akıntım geliyo adetime 6 gün kaldı adet zamanına yakın böyle oluyor benim bide kasıklarım da ağrı varya o yüzden iltihap olabilir diye umudumu kestim açıkçası

Son düzenleme:
Yani belli olmaz açıkçası vücudumuz o kadar değişik bir yapı ki her an herşey olabilir ama inşallah diğer seçenekler değildir de güzel haberler alırsınız

Üzgünüm konu açamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım.
Öncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14 ve 22 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.

Sanmıyorum bende pcos hastasıyım ve hamile kalmak çok çabuk olan bir şey değil ben evliyim isteyerek 3 aydır deniyoruz fakat hala hamile kalmış değilim ertesi gün hapı da korur zaten o an hamile kalman bence pek mümkün değil ve stres daha da etkiler gecikmesini bir şey yoktur rahat ol bence

Teşekkür ederim.

Kızlarçekemiyorum 4 gün kala ilk defa gördüm çok silik çizgi hiç önceden böyle bişi de görmemiştim

Eklentiler

• 9CCD9EC5-6A26-4887-B65A-AE13DA290DDB.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlarçekemiyorum 4 gün kala ilk defa gördüm çok silik çizgi hiç önceden böyle bişi de görmemiştim
Hafif silik gördüm gibi ama marka falan ne yalancı olma ihtimaline karşı birde sabah ilk idrar mi hemen mi belirdi

Hafif silik gördüm gibi ama marka falan ne yalancı olma ihtimaline karşı birde sabah ilk idrar mi hemen mi belirdi
İki kez yaptım silik çıkıyo sabah idrarı degil ama çıkıyo ama aşırı korku sardı çünkü sağ kasığım ağrıyo ve kahverengi akıntım oluyor internette dış gebelik üzüm gebelik düşük vs yazıyo şu kahverengi akıntı beni çok geriyo

Hiç oralara girmeyin durduk yere kafanızı karıştırmayın. Bunlar hcg artışına göre sonra keseye göre tespit edilebilen şeyler. Benim hamileliğimde öyle ağrılarım vardı ama o zaman bu kadar bilmiyorum ilk hiç araştırmadım da 33 ile öğrendim hiç yok artış şu bu bilmiyordum bile. Yani belirtilerin normal eğer ki hamileysen bence kan ver sen

Adet günü gelmeden kan veriliyor mu bide çok teşekkür ederim ya ilgilendiniz ben çok panik biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…