• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

asdfghlklyh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
4
0
1
34
Merhaba Ben gebelik testi yapacağım az önce aldım testi. Sabah ilk idrar ile yarın yine yapacağım ama bugün içinde de yapsam olur mu doğru sonuç verir mi? Regl üzerinden neredeyse 8 9 gün geçti. Bir de test yaparken aç falan mı olmam gerekiyor internetten öyle şeyler gördüm. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba Ben gebelik testi yapacağım az önce aldım testi. Sabah ilk idrar ile yarın yine yapacağım ama bugün içinde de yapsam olur mu doğru sonuç verir mi? Regl üzerinden neredeyse 8 9 gün geçti. Bir de test yaparken aç falan mı olmam gerekiyor internetten öyle şeyler gördüm. Bana yardımcı olabilir misi

Reglin geçmiş bence yap doğru sonuç verir

Merhaba Ben gebelik testi yapacağım az önce aldım testi. Sabah ilk idrar ile yarın yine yapacağım ama bugün içinde de yapsam olur mu doğru sonuç verir mi? Regl üzerinden neredeyse 8 9 gün geçti. Bir de test yaparken aç falan mı olmam gerekiyor internetten öyle şeyler gördüm. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Yaptınız mı sonucunuz ne çıktı

Yapabilirsiniz artık çıkar regliniz baya geçmiş. Açlık şart değil

Back
X