Gebelik testi

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
526
80
13
26
Kızlar bundan 2 ay önce falan first gebelik testi 3 tane yapmıştım 3 de yalancı pozitif çıkarmıştı burda ya artimed yada first marka var gebelik testi olarak.Dun yaptığım first markada hicbisey yoktu bugünki yaptığımda ilk dakika da çizgi çıktı erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum ağrıdan ve akıntıdan kaynaklı.First marka gebelik testi yapıp hamile olduğunu öğrenen varmi

Eklentiler

• 1000028016.webp
    1000028016.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar bundan 2 ay önce falan first gebelik testi 3 tane yapmıştım 3 de yalancı pozitif çıkarmıştı burda ya artimed yada first marka var gebelik testi olarak.Dun yaptığım first markada hicbisey yoktu bugünki yaptığımda ilk dakika da çizgi çıktı erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum ağrıdan ve akıntıdan kaynaklı.First marka gebelik testi yapıp hamile olduğunu öğrenen varmi
Canım ben gördüm elinde başka test var mi profoctor gibi ya da awox bunlar daha güvenilir testler

Canım ben gördüm elinde başka test var mi profoctor gibi ya da awox bunlar daha güvenilir testler
Ya burası çok küçük bir ilçe burda artimed days doctor falan var yinede bugun nobetci bi eczaneye sordurtucam inşallah vardır bu marka first marka 2 ay önce yalancı pozitif vermişti ama dün aynı markayi yaptım hiç sıkışık olmadığım bi idrarla negatif di bugünde tekrar yaptım aynı markayı bugün yaptım böyle pozitif çıktı bilmiyorumki inşallah vardır bu ay yoksa diğer ay tedaviye başlayacağız bi umut keşke olmuş olsa

Çizgiyi görüyorum canım seni umitlendirmek istemem ama bence guvenebilirsin bu teste.. ben softec marka testlerle öğrenmiştim sonrası aynı marka bulamayınca First aldım hatta guvenemeyerek aldım ondada silik cikmisti. Dogruydu gebelik vardı ama kimyasal oldu benim

First hızlı gebelik testi tamamen üretim hatası bence. Kullanma klavuzunda 5. Dakikadan sonra çıkan ikinci çizginin bir anlamı yoktur diye belirtmiş. Güya ona sığınıyor bence. Ben bu ay hamile olduğumu sanıp bu testi yaptım pozitif verdi ve asla istemediğim bi gebelikti kafayı yemek üzereydim hatta hastaneye giderken az daha kaza yapıyordum. Neyse ki kan tahlili negatif geldi. Bu marka güvenilir değil bence. Boş yere umutlandırıyor hamile kalmak isteyen kadınları. Bende istemediğim için o silik çizgiyi görünce dünyam başıma yıkıldı.

İlişkiden 11 gün geçti adetime 1 hafta var ilk 5. Dksında çektim sizce ?

Eklentiler

• 90ECADD1-2836-4833-A705-207C7B0111CE.webp
    90ECADD1-2836-4833-A705-207C7B0111CE.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 54
Testi yükleyince belli olmuyor çizgi ama gözle görünen bir çizgi net var yani
Naptın canım kan verdin mi

Back
X