- 1 Haziran 2025
- 8
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi gbg1627366
Gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik pozitif mi yorumlarınızı rica ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler, daha başında bir hamilelik gibi gözüküyorGebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik pozitif mi yorumlarınızı rica ederim Eki Görüntüle 3599504
Gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik pozitif mi yorumlarınızı rica ederim Eki Görüntüle 3599504
Test markası güvenilir ise pozifit bebek vardır ama değilse güvenmeyin ben asla güvenmiyorum hep böyle görüyorum ama sonuç reglGebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik pozitif mi yorumlarınızı rica ederim Eki Görüntüle 3599504
Reglime 5 gün var aslında markasıTestinizin markası nedir regl gecikti mi testiniz güvenilirse pozitif görünüyor inşallah sağlıcakla devam etsin Amin![]()
İnşallahTebrikler, daha başında bir hamilelik gibi gözüküyor![]()
Reglime 5 gün var aslında markasıredictor
Daha önce de bir gebelik sürecim olmuştu maalesef dusukle sonuçlandı ama predictorle yine regle 5 gün kala öğrenmiştüm inşallah pozitiftir![]()
Predictor güvenilir. Zaten belirgin çıkmış inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikleriniz olsun Amin![]()
Test markası güvenilir ise pozifit bebek vardır ama değilse güvenmeyin ben asla güvenmiyorum hep böyle görüyorum ama sonuç regl
Pozitif hayırlı olsunGebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik pozitif mi yorumlarınızı rica ederim Eki Görüntüle 3599504
İnşallah çok sağolunPozitif testiniz hamilesiniz tebriklerbelirtileriniz var miydi?