• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Dlaracakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
16
2
1
21
Merhaba hanımlar ☺️
Adetim 9 gün gecikti 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu da öyle olur diye korkuyorum özel bölgemde anlamlandıramadığım bir ağrı var ve korkuyorum kimyasal olur diye içimi rahatlatacak biri var mı . Test sonucunun fotoğrafını koydum sizce net bir gebelik söz konusu mudur ?

Eklentiler

• IMG_0920.webp
    IMG_0920.webp
    22 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba hanımlar ☺️
Adetim 9 gün gecikti 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu da öyle olur diye korkuyorum özel bölgemde anlamlandıramadığım bir ağrı var ve korkuyorum kimyasal olur diye içimi rahatlatacak biri var mı . Test sonucunun fotoğrafını koydum sizce net bir gebelik söz konusu mudur ?
Bu arada testin adı awox güvenilir bi test mi ilk defa yaptım çünkü

Bu arada testin adı awox güvenilir bi test mi ilk defa yaptım çünkü
Çok net bir şekilde pozitif yalancı pozitif olsa bile bu kadar net çıkması çok zor kan ver netlestir derim buarada adetin gecikmiş bu çok iyi bişey ve net cikmasida ztn çok geciktiği icindir

Çok net bir şekilde pozitif yalancı pozitif olsa bile bu kadar net çıkması çok zor
Umarım öyledir acilde betaya bakmadılar bende çarşamba gününü bekliyorum randevu aldım. ayrıca bi gün aradan sonra bi test daha yaptım aynı şekilde çıktı inşallah hamileyimdir 8 ay önce yaşadığımı yaşamak istemiyorum 🥹

Umarım öyledir acilde betaya bakmadılar bende çarşamba gününü bekliyorum randevu aldım. ayrıca bi gün aradan sonra bi test daha yaptım aynı şekilde çıktı inşallah hamileyimdir 8 ay önce yaşadığımı yaşamak istemiyorum 🥹
içime doğdu kesin sen hamilesin ve sağlıklı olacak hayırlı olsun canım bende hamileyim senin kesen bile görünür gitsen 9 gün gecikme olmuş

içime doğdu kesin sen hamilesin ve sağlıklı olacak hayırlı olsun canım bende hamileyim senin kesen bile görünür gitsen 9 gün gecikme olmuş
Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim ❤️‍🩹

Bu arada ağrı çok normal önemli olan kanama olmaması
Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim ❤️‍🩹
Rica ederim ne demek amin inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin

Merhaba hanımlar ☺️
Hamilesiniz

Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim

Rica ederim ne demek amin inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin

Dün gece tekrar acile gittim belki betaya bakarlar diye 8280 çıktı iyi mi ?

Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim

Maşallah çok iyi karından çok rahat kese gözükür son adet tarihin neydi

Çok iyi çıkmış yakında kalp atisida duyurulur 6 gune

Back
X