Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar ,
4 aydır gebelik için deniyoruz bu 5. Ayımız kadın doğuma da gittim hamile kalmam için bir problem olmadığını söyledi doktorum . Folik asit ve d vitamini kullanıyorum, bu ay ovülasyon testi denedim adetime 11 gün var ama kop koyu iki çizgi çıktı , normalde yumurtlama günlerimi kasık ağrısıyla hissederim ama 2 aydır hissetmiyorum. Gebelik testi de almıştım öyle meraktan yaptım çok silik bir çizgi çıktı 3 dk içerisinde belirdi ama 11 gün var reglime ikisinide ekledim bu arada . Ayrıca 3 gün önce rahatsız olduğum için acile gittim antibiyotik vericek diye gebelik planlıyorum diyince beta da istemişlerdi ve bişey çıkmadı aslında , mümkün mü 3 4 içerisinde beta artışı ya da 11 gün önce gebelik tetsi pozitif çıkan var mı ??? Lütfen konuşalımm