Eki Görüntüle 3617947
kızlar gebelik var mı sizce adete 5 gün var çok silik bir çizgi
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçsin öyle yap ben 2. Çizgiyi goremedimEki Görüntüle 3617947 kızlar gebelik var mı sizce adete 5 gün var çok silik bir çizgi
Çok çok silik zaten kamerada net görünmüyorAdetin geçsin öyle yap ben 2. Çizgiyi göremedim
Çizgi var olmasına varda marka zaten olsa da olmasa da o çizgiyi veren bi testAdetin geçsin öyle yap ben 2. Çizgiyi goremedim
Cinsiyeti nedir bebişin kuzumÇizgi var olmasına varda marka zaten olsa da olmasa da o çizgiyi veren bi test![]()
Kız canımCinsiyeti nedir bebişin kuzum
Yaa teşekkür ederim inşallah öyledir :)var canım 2 gun sonra tekrarla bence hadı hayırlısı :)
inşallah canım benımmYaa teşekkür ederim inşallah öyledir :)
İnşallah vardır canım test için kötü yorumlar ama ilk defa başıma geliyor bakalım :)Var gibi![]()
Sizde mi aynı sonucu aldınız yoksaÇizgi var olmasına varda marka zaten olsa da olmasa da o çizgiyi veren bi test![]()
Çok silik ama yalancı pozitif çıkaran bir test bu. En doğrusu kan vermekEki Görüntüle 3617947 kızlar gebelik var mı sizce adete 5 gün var çok silik bir çizgi
Sizde mi bu testle sorun yaşadınızÇok silik ama yalancı pozitif çıkaran bir test bu. En doğrusu kan vermek
Genel anlamda tüm erken gebelik testlerinde bu yalancı pozitiflik olayı var. Bende testte kuruma çizgisi çıkmıştı başka şekşlde direkt çizgi çıkmamıştı ama kan verdiğimde gebelik vardı. Yani en iyisi kan vermek oluyorSizde mi bu testle sorun yaşadınız
Anladım canım teşekkür ederim inşallah vardır diyelimGenel anlamda tüm erken gebelik testlerinde bu yalancı pozitiflik olayı var. Bende testte kuruma çizgisi çıkmıştı başka şekşlde direkt çizgi çıkmamıştı ama kan verdiğimde gebelik vardı. Yani en iyisi kan vermek oluyor
İnşallah canımAnladım canım teşekkür ederim inşallah vardır diyelim
Oy maşallah maşallah sağ saglim al bebeğini kucağınaKız canım![]()
Bu gebeliğimden önce malesef bana yalanci pozitif vermişti bu şekildeSizde mi aynı sonucu aldınız yoksa
Bir umut beklicem bakalım
Amin inşallahOy maşallah maşallah sağ saglim al bebeğini kucağına![]()