Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmadığınız sürece umut vardır. Geç döllenme olabilir değer çok düşük olup testte çıkmayabilir regl olmadığınız sürece ihtimal vardırGebelik testi yapıp negatif olur regl geçince öğrenenler var mı![]()
Teşekkür ediyorum inşallah vardırRegl olmadığınız sürece umut vardır. Geç döllenme olabilir değer çok düşük olup testte çıkmayabilir regl olmadığınız sürece ihtimal vardır
BeeenGebelik testi yapıp negatif olur regl geçince öğrenenler var mı![]()
Nasıl oldu peki sizin benimde dün sadece sarı sümük gibi akımtım geldi görseli var ama atamıyorum baya sarı yani
Benim normalin dışında baş dönmem ve mide bulantım vardı pms dönemindeyken regl günüme 5 gün falan kala test yaptım negatif çıktı. Regl olmam gereken gün dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye test yaptım tekrar silik pozitif gördüm. Regl gecikmenizi bekleyin benim akıntımda bazen hafif sarılık geliyor doktorum normal gebelik akıntısı dedi. Gebeliğe bağlıysa bile regl geçince ancak öğrenebilirsiniz. İnşallah gebesinizdirNasıl oldu peki sizin benimde dün sadece sarı sümük gibi akımtım geldi görseli var ama atamıyorum baya sarı yani
Regl oldum bugün ama pıhtılı azıcık kırmızı kahverengi akıntı leke geldi ped taktım ama azıcık deymiş silince peçeteye geliyordu şimdi bi kaç saattir bişey yok adetim sökülemedi bir türlüBenim normalin dışında baş dönmem ve mide bulantım vardı pms dönemindeyken regl günüme 5 gün falan kala test yaptım negatif çıktı. Regl olmam gereken gün dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye test yaptım tekrar silik pozitif gördüm. Regl gecikmenizi bekleyin benim akıntımda bazen hafif sarılık geliyor doktorum normal gebelik akıntısı dedi. Gebeliğe bağlıysa bile regl geçince ancak öğrenebilirsiniz. İnşallah gebesinizdir![]()
Biraz takip edin belki yerleşmedir tekrarlamadıysa. Regl olursanız da inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınızRegl oldum bugün ama pıhtılı azıcık kırmızı kahverengi akıntı leke geldi ped taktım ama azıcık deymiş silince peçeteye geliyordu şimdi bi kaç saattir bişey yok adetim sökülemedi bir türlü
Amin rahim filmi çektireceğim ama korkuyorumBiraz takip edin belki yerleşmedir tekrarlamadıysa. Regl olursanız da inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız![]()
Allah korusun, kötü ihtimalleri getirmeyin aklınıza. İnşallah tertemizdir her şeyinizAmin rahim filmi çektireceğim ama korkuyorum
İnşallah bende öyle umuyorum teşekkür ediyorumAllah korusun, kötü ihtimalleri getirmeyin aklınıza. İnşallah tertemizdir her şeyiniz![]()
Rica ederim ne demekİnşallah bende öyle umuyorum teşekkür ediyorum