• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Eklentiler

• IMG_0357.webp
    IMG_0357.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 62
Yani bu burda biraz daha belliydi first hiç belli olmadı ama gözle görüyordum bir gün aralıklarla yaptım işte first dün sabah bunu da az önce yaptım bilmiyorum iki testte yanlış olabilir mi

Yani bu burda biraz daha belliydi first hiç belli olmadı ama gözle görüyordum bir gün aralıklarla yaptım işte first dün sabah bunu da az önce yaptım bilmiyorum iki testte yanlış olabilir mi
Senin bat ne çaman canım inşallah ikimizde hamileyizdir

Ya bende ikisini yaptım ikisindede silik var sendeki gibi ama hiç iyi yorum yok moral yerlerde
Adetine ne kadar var benim yumurtlamadan sonra ki bugün 14. Gün ama adete daha 2 gün var kimi diyo ki çatlamadan 14 gün sonra adet olunur ama ben olmadım bugün ve 2 gün var takvime göre adete de bilmiyorum geçmişimde dış gebelik de olunca ben garantiye almak için galiba yarın kan vereceğim

Adetine ne kadar var benim yumurtlamadan sonra ki bugün 14. Gün ama adete daha 2 gün var kimi diyo ki çatlamadan 14 gün sonra adet olunur ama ben olmadım bugün ve 2 gün var takvime göre adete de bilmiyorum geçmişimde dış gebelik de olunca ben garantiye almak için galiba yarın kan vereceğim
Çatlamayı tam biliyosan doğru 14 gün mevzusu benim 1 gün gecikmem var salı ikinci gün olacak
IMG_8666.webp

Bencede kan vermede haklısın canım

Sevinemiyorum forumda ne pembe testler var yalancı çıkmış days doctor sabah erken mi gideceksin canım doktora
Kafam iyice karıştı ovulasyondan sonra belirtilerim de yok benim öyle aman aman yani yada ben inanmıyorum artık ondan ama yarın kan vereceğim kesin inşallah sabah giderim hemen

Kafam iyice karıştı ovulasyondan sonra belirtilerim de yok benim öyle aman aman yani yada ben inanmıyorum artık ondan ama yarın kan vereceğim kesin inşallah sabah giderim hemen
Kız bende hiç yok hiç şuan seni bekliyorum sende çıktığı an giderik kana çünkü intimal veremiyorum kimyasalımda çok yoğun belirtiler kusma koku hassasiyeti kasık ağrısı hepsi vardı şuan normal herhangi bir günümde gibiyim

1muamma 1muamma canım naptın kan verdin mi
Vermedim sabah kalktım baş ağrım vardı ve hap aldım yine de geçmedi bu demek oluyor ki adet gelecek benim şaşmaz her ay adet öncesi baş ağrım olur yoğun olur hatta aynı öyle yapay zekaya sordum diyo ki oda döngün de önce hep oluyorsa bu adet belirtisidir diyo haklı tabi testler aldatıcı oluyor yaa 🥲

Back
X