• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

dila69

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
132
32
13
31
Hanımlar merhaba, erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı ilk anda gördüm ama sizce ne kadar doğrudur

E nabız da sorun var görünmüyor şuan sisteme geç düşermiş öyle dediler
IMG_6564.webp

Benim testime de bakar mısnız markası awox

Yaaa bence kan ver testler seni yanıltmasın sonu hüsran oluyor sonra en garanti kan 🥹❤️
İşte canım ben de bizim buradaki sağlık ocağında kan veriyorum sağlık ocağındaki doktorum evde test yap testte çıktığı an gel kan ver dedi hani evde testte görmeden kan almayacağım dedi ne bileyim laboratuvarı fazlayım kan mı gidiyormuş sıkıntı mı oluyormuş neymiş öyleymiş o yüzden evde görüp öyle gidip kan vereceğim

İşte canım ben de bizim buradaki sağlık ocağında kan veriyorum sağlık ocağındaki doktorum evde test yap testte çıktığı an gel kan ver dedi hani evde testte görmeden kan almayacağım dedi ne bileyim laboratuvarı fazlayım kan mı gidiyormuş sıkıntı mı oluyormuş neymiş öyleymiş o yüzden evde görüp öyle gidip kan vereceğim
Aaaa böyle bilmiyordum o halde sabretmen gerekecek en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun 🥹

Back
X