Yarım yine tekrarla canımMerhaba bu ay aşılama yaptırdım ben çatlatma iğnesinin 13.gunu testim silik çizgi çıktı ertesi gün başka bir testle tekrarladim yine silik çizgi çıktı iğnenin 15.gunu tekrarladım erken gebelik negatif kaset test pozitif hangisi doğrudur acaba anlam veremedim normalde erken gebelikte daha net çıkması gerekirdi ama 3gun ust üste yaptım kaset testler yanlış çıkmış olabilir mi hepsi farklı bir markaydi
Şuan hastaneden dönüyorum kan verdim onu beklicem ama korkuyorum da bi yandanYarım yine tekrarla canım
Kan sonucunu bizle paylaşŞuan hastaneden dönüyorum kan verdim onu beklicem ama korkuyorum da bi yandan
Öyle yapicamKan sonucunu bizle paylaş
Haber ver mutlaka dua edeceğim senin içinŞuan hastaneden dönüyorum kan verdim onu beklicem ama korkuyorum da bi yandan
Sonuç çıktı mııııÖyle yapicam
Haber ver mutlaka dua edeceğim senin için
Tebrik ederiim adınıza çok sevindiiim sağlıkla kucağınıza alın insalllah bizim için de dua ediinnnTeşekkür ederimm sonuç çıktı pozitifff
Çok teşekkür ederim sağ olun inanın şoktayım 1saattir ağlıyorumTebrik ederiim adınıza çok sevindiiim sağlıkla kucağınıza alın insalllah bizim için de dua ediinnn
Hayırlısı olsun canım ne kadar çıktı değerinTeşekkür ederimm sonuç çıktı pozitifff
Teşekkürler 148.48 normal miHayırlısı olsun canım ne kadar çıktı değerin
Hayırlısı olsun tekrardan canımTeşekkürler 148.48 normal mi
Sağ olunHayırlısı olsun tekrardan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?