- 23 Eylül 2025
- 29
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sumeyraaaaa
-
Fotoğraf yok canımErken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı ağrılarım da var gebelik sizce var mı
Regl gününüze kaç gün kala yaptınız?
5 gün gecikti öyle yaptımRegl gününüze kaç gün kala yaptınız?Net bir şekilde çizgi vaar
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Çok sevdim çok net gözüküyo
Teşekkür ederim kan tahlilindede çıktı deger artış gosterir inşallahÇok sevdim çok net gözüküyo
Gebelik var gibi canım istersen yarın kan testi ver kesin sonuç alırsın hayırlısı olsunMerhabalar bende bugün erken gebelik testi yaptım ilk saniyelerde çok belirgin çift çizgi çıktı son adet günümden 18 gün geçti sın zamanlarda kasık ağrılarım oluyor çok fazla akıntım göğüs hassasiyetim oluyordu adetime daha bir hafta var hatalı olabilir mi acaba
Şu anda pozitif görünüyor bir test daha yapıp yarın kan testi yaptırın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar bende bugün erken gebelik testi yaptım ilk saniyelerde çok belirgin çift çizgi çıktı son adet günümden 18 gün geçti sın zamanlarda kasık ağrılarım oluyor çok fazla akıntım göğüs hassasiyetim oluyordu adetime daha bir hafta var hatalı olabilir mi acaba
Amin inşallah çok teşekkür ederimŞu anda pozitif görünüyor bir test daha yapıp yarın kan testi yaptırın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimŞu anda pozitif görünüyor bir test daha yapıp yarın kan testi yaptırın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
inşallah çok sağ olunGebelik var gibi canım istersen yarın kan testi ver kesin sonuç alırsın hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?