Görüyorum ben silik çizgi. Kaç gün geçti yumurtlamadanKızlar şimdi test yaptım kaset test bir gebenin günlüğü ovülasyon testi almıştım içinde testte vardı hızlı test değil kasetlerden ikinci çizgi silik çıktı regl düzenim karışık oldu son aylarda o yüzden yumurtlama testi ile yakaladım piki gebelik testini paylaştım bakar mısınız rica etsem
Var gibi canım kan ver çıkar kanda mutlakaKızlar şimdi test yaptım kaset test bir gebenin günlüğü ovülasyon testi almıştım içinde testte vardı hızlı test değil kasetlerden ikinci çizgi silik çıktı regl düzenim karışık oldu son aylarda o yüzden yumurtlama testi ile yakaladım piki gebelik testini paylaştım bakar mısınız rica etsem
Görüyorum ben silik çizgi. Kaç gün geçti yumurtlamadan
11 Eylül pikti bugün 25 oldu 14 gün geçmiş oldu net gözüküyor mu bilmiyorum ama ben net görüyorum pembe çizgiyiGörüyorum ben silik çizgi. Kaç gün geçti yumurtlamadan
Kana biraz beklemek istiyorum aslında ay bitsin istiyorum kimyasal yaşadım eşimde şimdi öğrendi kan vermeye gidelim dedi ama ben bekleyeyim diyorum bu sefer artışı beklensin diye sürekli kan vereceğimVar gibi canım kan ver çıkar kanda mutlaka
Evet gözüküyor ama sanırım erken gebelik testi değil biraz geç netleşir istersen bi kan ver veya erken gebelik testi yap11 Eylül pikti bugün 25 oldu 14 gün geçmiş oldu net gözüküyor mu bilmiyorum ama ben net görüyorum pembe çizgiyi
Erken gebelik testi değil kaset testi normalde bunlarda daha regl gecikmesinde çıkıyor ebru hanımın testlerinde hiç sorun duymadımEvet gözüküyor ama sanırım erken gebelik testi değil biraz geç netleşir istersen bi kan ver veya erken gebelik testi yap
Oda doğru canım sabrederim diyorsan bekleKana biraz beklemek istiyorum aslında ay bitsin istiyorum kimyasal yaşadım eşimde şimdi öğrendi kan vermeye gidelim dedi ama ben bekleyeyim diyorum bu sefer artışı beklensin diye sürekli kan vereceğim
Sabrederim canım kan vermek sıkıntı oluyor damarlarım kısa ince zor oluyor ondan beklemek lazımOda doğru canım sabrederim diyorsan bekle
O zaman sıkıntı canım bekle en iyisiSabrederim canım kan vermek sıkıntı oluyor damarlarım kısa ince zor oluyor ondan beklemek lazım
Kızlar bu ay çok geç yumurtladım adete 9 gün kala o günü değerlendirdim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım days diye bir test yaptım çok ince bir hayalet çizdi gördüm 5-10 dk içinde sonra predictor aldım tekrar onda çıkmadı yani onda da görür gibi oldum ama benim hayalim de olabilir :) Birinde silik çıkıp diğerinde çıkmaması ya da predictorun yanılma ihtimali var mı :)2.6. Fotoda net aslında gözüküyor sanırım uygulama üzerinden olduğu için net değil
Silik çizginin rengi önemli canım gri tonları ise yok pembe canlı ama ince ise bekle testlerde yanılma payı oluyor hormon dengemizin etkiside oluyor bundaKızlar bu ay çok geç yumurtladım adete 9 gün kala o günü değerlendirdim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım days diye bir test yaptım çok ince bir hayalet çizdi gördüm 5-10 dk içinde sonra predictor aldım tekrar onda çıkmadı yani onda da görür gibi oldum ama benim hayalim de olabilir :) Birinde silik çıkıp diğerinde çıkmaması ya da predictorun yanılma ihtimali var mı :)
Kan verdin mi canımSilik çizginin rengi önemli canım gri tonları ise yok pembe canlı ama ince ise bekle testlerde yanılma payı oluyor hormon dengemizin etkiside oluyor bunda
Ben mi yok regl oldum ama yarın kadın doğumda randevum var genetik testimde pıhtılaşma ve kromozomda mutasyon varmış sanırım ona gidicem yumurtlamamda oldu kan sulandırıcı aktif folat bide sanırım progestan verirmişKan verdin mi canım
Aşkım hangi kromozomlarında varmış mutasyonBen mi yok regl oldum ama yarın kadın doğumda randevum var genetik testimde pıhtılaşma ve kromozomda mutasyon varmış sanırım ona gidicem yumurtlamamda oldu kan sulandırıcı aktif folat bide sanırım progestan verirmiş
Tam bende bilmiyorum ama mtrrr66 /paı-1 4G/5G ,aktive protein C 0.520 sn çıkmışAşkım hangi kromozomlarında varmış mutasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?