Gebelik testi koyulasma varmı diye merak ettim de oyüzden teşekkür ederim yarın gideceğim insallahCanım bu ovülasyon testi mi gebelik testi mi?
Gebelik Testi ise pozitif kan vermeye git hemen
Peki koyulasama nasıl sizcePozitif duruyor
Teşekkür ederimEvet var
Koyulaşmanın ne derece iyi olduğunu beta hcg verirsen anlayabilirsin. Gayet net hamilelik çıkmış. Bence direk kan ver ve beta nı takip et. Hayırlı olsunPeki koyulasama nasıl sizce
TeşekkürlerKoyulaşmanın ne derece iyi olduğunu beta hcg verirsen anlayabilirsin. Gayet net hamilelik çıkmış. Bence direk kan ver ve beta nı takip et. Hayırlı olsun
Mrb tekrardan kan verdim testten sonra 2.709 cikdi iyimi sizce daha önce düşük lerim olduğu için tedirginim çokKoyulaşmanın ne derece iyi olduğunu beta hcg verirsen anlayabilirsin. Gayet net hamilelik çıkmış. Bence direk kan ver ve beta nı takip et. Hayırlı olsun
Kaçıncı haftadasın son regli tarihine göreMrb tekrardan kan verdim testten sonra 2.709 cikdi iyimi sizce daha önce düşük lerim olduğu için tedirginim çok
Son adetim 9 eylül kanı verdigim gün regl gecikmesinin 2. Günü oluyor salı günü 4+2 oluyo galibaKaçıncı haftadasın son regli tarihine göre
Çok iyi çıkmış sonuç. Gitsen keseyi bile görürsün bu degerleSon adetim 9 eylül kanı verdigim gün regl gecikmesinin 2. Günü oluyor salı günü 4+2 oluyo galiba
Benimde 4+2 mi 4+4 mü hatırlamıyorum ama 1127 çıkmıstı . Maşallah betan bence gayet güzel bi sonraki gidişte kese rahat görürsünSon adetim 9 eylül kanı verdigim gün regl gecikmesinin 2. Günü oluyor salı günü 4+2 oluyo galiba
Keseyi gördük kalp atışını bekliyorum inşallah duyarım haftayaÇok iyi çıkmış sonuç. Gitsen keseyi bile görürsün bu degerle
Teşekkür ederim gördüm keseyi ama kasik agrım oluyor tedirgin oluyorumBenimde 4+2 mi 4+4 mü hatırlamıyorum ama 1127 çıkmıstı . Maşallah betan bence gayet güzel bi sonraki gidişte kese rahat görürsün
Büyüdüğü için olabilir. Bende de en başlarda oluyordu hatta şimdi bile oluyor doktor normal diyorTeşekkür ederim gördüm keseyi ama kasik agrım oluyor tedirgin oluyorum
Teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsunBüyüdüğü için olabilir. Bende de en başlarda oluyordu hatta şimdi bile oluyor doktor normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?