- 22 Ekim 2025
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi yagmurcakar
-
Ben birşey göremedim kuzumHanımlar merhaba. Bu sabah yaptığım predictör erken gebelik testi dün gün içinde artımedle yaptım silik çıktı güvenemedim bunda görüyor musunuz silik çizgi gözle bakılınca daha belirgindi ama burda kalite düştü sanırım bir hafta önce üç gün kahverengi leke geldi kafam çok karışık
Sonucunuz noldu umarım gebesinizdirHanımlar merhaba. Bu sabah yaptığım predictör erken gebelik testi dün gün içinde artımedle yaptım silik çıktı güvenemedim bunda görüyor musunuz silik çizgi gözle bakılınca daha belirgindi ama burda kalite düştü sanırım bir hafta önce üç gün kahverengi leke geldi kafam çok karışık
Merhaba bende bu sabah yaptım novacheck diye bi markanın testi dün beklenen adet günümdü ama yumurta takibi yapmıştık bu ay sizce var mı yarın sabah kan vereceğim ama içim içime sığmıyorBen birşey göremedim kuzum
Çizgi gördüm ben hayırlı olsun yarın kanda çıkarMerhaba bende bu sabah yaptım novacheck diye bi markanın testi dün beklenen adet günümdü ama yumurta takibi yapmıştık bu ay sizce var mı yarın sabah kan vereceğim ama içim içime sığmıyor
Merhaba bugün sabah yani şimdi başka marka bi test yaptım ve daha idrara tutarken bu şekilde çizgi çıktı şimdi kan vermeye de gideceğim ama tekrar bakabilir misinizÇizgi gördüm ben hayırlı olsun yarın
Çizgi belirgin 5 dk den de önce çıktıysa pozitiftir inşallah, şimdiden hayırlı olsunMerhaba bugün sabah yani şimdi başka marka bi test yaptım ve daha idrara tutarken bu şekilde çizgi çıktı şimdi kan vermeye de gideceğim ama tekrar bakabilir misiniz
Siz net belli kan verin netleşsinMerhaba bugün sabah yani şimdi başka marka bi test yaptım ve daha idrara tutarken bu şekilde çizgi çıktı şimdi kan vermeye de gideceğim ama tekrar bakabilir misiniz
Teşekkür ederim inşallah verdim bakalım kanı öğleden sonrayı bekliyorum daha önce düşük yaşadığım için biraz gerginim ama allah büyüktürÇizgi belirgin 5 dk den de önce çıktıysa pozitiftir inşallah, şimdiden hayırlı olsun
İnşallah öğleden sonra çıkacak sonucum merakla bekliyorumSiz net belli kan verin netleşsin
Baya belirginnnn hayırlı olsunMerhaba bugün sabah yani şimdi başka marka bi test yaptım ve daha idrara tutarken bu şekilde çizgi çıktı şimdi kan vermeye de gideceğim ama tekrar bakabilir misiniz
Çizgi belirgin 5 dk den de önce çıktıysa pozitiftir inşallah, şimdiden hayırlı olsunbunu da yorumlar mısınız
Galiba hamileyiöBaya belirginnnn hayırlı olsun
Ay ay ay masallah diyelimGaliba hamileyiöçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?