Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var canım 12. Gün bu değer kalmaz Allah sana bağışlasın inşallahçatlatma iğnesinden sonra 12.gün kan testi verdim 23.49 çıkmış sizce gebelik var mı? İğne etkisi olabilir mi
Allahım inşallah teşekkür ederimGebelik var canım 12. Gün bu değer kalmaz Allah sana bağışlasın inşallah
2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan vermen gerekiyor
Kızlar ikinci gün testim 23.49 dan 52.97ye çıkmış sizce?Gebelik var canım 12. Gün bu değer kalmaz Allah sana bağışlasın inşallah
2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan vermen gerekiyor
Maşallah gayet güzel artmis rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ikinci gün testim 23.49 dan 52.97ye çıkmış sizce?
Çok teşekkür ederim inşallahMaşallah gayet güzel artmis rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gayet güzel canım Allah sana bağışlasınKızlar ikinci gün testim 23.49 dan 52.97ye çıkmış sizce?
Merhaba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle.. çatlatma ignesini vurduktan sonra aşılama mı oldunuz acaba ?Allahım inşallah teşekkür ederim![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimGayet güzel canım Allah sana bağışlasın
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle.. çatlatma ignesini vurduktan sonra aşılama mı oldunuz acaba ?
Çatlatmadan sonra 12.gün test yapmıştınız değil miÇok teşekkür ederim inşallahhayır sadece yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı
![]()
Evet 12. Günde pozitifi gördümÇatlatmadan sonra 12.gün test yapmıştınız değil mi