• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Midorii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
35
11
8
32
Kızlar selamlar,

25-26 Ekim ovülasyon testim pikti adet beklediğim tarih 9-10 Kasım

Bugün sulu pembe lekelenmem oldu adet başladığını zannettim ilk başta Awox test yaptım fotoda görünmeyen ama gözle görülecek şekilde çok çok silik ikinci çizgi görüyorum 2 gün öncede Awox marka test yaptım kuruma çizgisi çıkarmıyor test kesinlikte. Gebelik olma ihtimali var mı sizce adetim başlayacakta olabilir ama silik çizgi beni umutlandırdı.

Olabilir mi tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim 🥰

Kızlar selamlar,

Bugün sulu pembe lekelenmem oldu adet başladığını zannettim ilk başta Awox test yaptım fotoda görünmeyen ama gözle görülecek şekilde çok çok silik ikinci çizgi görüyorum 2 gün öncede Awox marka test yaptım kuruma çizgisi çıkarmıyor test kesinlikte. Gebelik olma ihtimali var mı sizce adetim başlayacakta olabilir ama silik çizgi beni umutlandırdı.

Awox çoğu kişide kuruma çizgisi çıkarmış birkaç gün sonra bence testi tekrarla ya da sabah ilk idrarla tekrar yap benim adet günüm yarın bugün sabah ve dün akşam çok silik pembe çizgi görmüştüm kan verdim bekliyorum belki çok erken olabilir ya da geç döllenmede olabilir

2 3 gün önce de 2 tane Awox yapmıştım testleri atmadım özellikle baktım silik çizgi bile yoktu ve silik çizgi hemen oluştu çok umutlandım ama hayırlısı yine de adet oldum diye umudumu yitirdiğim anda şu silik çizgi beni aşırı heyecanlandırdı 🥰 umarım kan sonucunuz pozitif gelir 💐 belki bende dayanamazsam kan vermeye giderim 🥲

Kızlar selamlar,

Fotoğraf var mı

Fotoğraf var mı
Fotoğraf çektim ancak hiç birşekilde görünmüyor foto çekince kalite düştüğü için sanırım gözle görülüyor sadece yarın sabahta yapacağım koyulaşma varsa vardır bugün öğlen saaatinde yaptım birde çok su tüketmiştim umarım vardır

Fotoğraf çektim ancak hiç birşekilde görünmüyor foto çekince kalite düştüğü için sanırım gözle görülüyor sadece yarın sabahta yapacağım koyulaşma varsa vardır bugün öğlen saaatinde yaptım birde çok su tüketmiştim umarım vardır
Hangi marka test yaptin canım bende öğle saatlerinde yaptım silik çizgi çıktı gözle zor görülüyor frelly marka ya yapıyoruz bir dert yapmıyoruz bir dert

Foto ekledim kızlar ilk testi dün yapmıştım ikinci bugün ama siz göremeyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_5676.webp
    IMG_5676.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 23
Foto ekledim kızlar ilk testi dün yapmıştım ikinci bugün ama siz göremeyebilirsiniz
Var gibi duruyor ikincide ama en sağlıklısı iki gün sonra tekrarlamak olur, ben de awox ile öğrendim. İki günde bir yapmıştım çizgi hep belirginleşti beşinci gün eşim dayanamadı kan verdim. 🤣 Yoksa bekleyecektim. İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım. ❤️

Var gibi duruyor ikincide ama en sağlıklısı iki gün sonra tekrarlamak olur, ben de awox ile öğrendim. İki günde bir yapmıştım çizgi hep belirginleşti beşinci gün eşim dayanamadı kan verdim. 🤣 Yoksa bekleyecektim. İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım. ❤️
İnşallah size de Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip eder 🥰 yarın sabahta ilk idrarla yapacağım bakalım inşallah çizgi belirginleşir 😍

Back
X