Ayy inşallah sonra yaptığım test niye negatif çok kafam karıştıKan verip netleştirebilirsin Bence var gibi duruyor hayırlı olsun
Bu çift çizgi gelen testin markasını unuttum. Tek negatif olan test predictor expressCanım testinin Markası nedir bazı testler yalancı olabiliyor Bir de ilk İdrarla yapmak daha mantıklı diyorlar yeni mi yaptığımı bilmiyorum ama
Canım testinin Markası nedir bazı testler yalancı olabiliyor Bir de ilk İdrarla yapmak daha mantıklı diyorlar yeni mi yaptığımı bilmiyorum ama
Predictor Express beta 25 ve üstünü algılar erken gebelik testi değil yani. Erken gebelik testi istiyorsan Predictor early alman lazım 10 hcg algılıyor erken gebelik testi. Diğer testi bilmiyorum ama Predictor güvenilir bir markaBu çift çizgi gelen testin markasını unuttum. Tek negatif olan test predictor express
Benim eklediğim fotoğraf da hamilelik varmı sizce.Predictor Express beta 25 ve üstünü algılar erken gebelik testi değil yani. Erken gebelik testi istiyorsan Predictor early alman lazım 10 hcg algılıyor erken gebelik testi. Diğer testi bilmiyorum ama Predictor güvenilir bir marka
Testin markası nedir bu kadar kalın çizgi olan bir test ilk defa görüyorum. Ama resme göre gebesiniz tabi önemli olan kanMerhaba arkadaşlar. Ben hamile miyim. Adet gunumden 2 gün önce kahverengi akintim geldi leke yani. 2 gün sürdü hemen kesildi. Âdet gibi yoğun değildi ama. Sonra şüphelendik. Halsizlik oldu bende hamile testi yaptım ben gün içerisinde ben çift çizgi geldi ama solgun. 1 gün sonra yine test yaptım başka marka negatif geldi. Şimdide çok sulu şeffaf beyaz kokusuz akintim var. Testi yorumlar misiniz
Testin markası nedir bu kadar kalın çizgi olan bir test ilk defa görüyorum. Ama resme göre gebesiniz tabi önemli olan
Testin markasını unuttum. Negatif çıkan testin predictor express diTestin markası nedir bu kadar kalın çizgi olan bir test ilk defa görüyorum. Ama resme göre gebesiniz tabi önemli olan kan
Eklediğiniz resimde egebelil testinden kaynaklı bir sorun yoksa eğer evet gebesiniz. Ama Predictor testin yanılma payı olacağını sanmıyorumBenim eklediğim fotoğraf da hamilelik varmı sizce.
Predictor genelde yaniltmaz ama diğer testte çok net göstermiş kan verin benceTestin markasını unuttum. Negatif çıkan testin predictor express di
Bugün testi yaptım negatif. Biraz daha bekleyeyim kan vercem. Korkuyorum daVardır bence yerleşme kanaması olabilir
Predictor genelde doğru sonuç veriyor ama tabiki yanılma olabilir ama en net en kesin sonuç kan testiyle belli oluyor tabi ki.Testin markasını unuttum. Negatif çıkan testin predictor express di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?