Gebelik testi

denizaley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
47
9
36
34
Merhaba arkadaşlar. Ben hamile miyim. Adet gunumden 2 gün önce kahverengi akintim geldi leke yani. 2 gün sürdü hemen kesildi. Âdet gibi yoğun değildi ama. Sonra şüphelendik. Halsizlik oldu bende hamile testi yaptım ben gün içerisinde ben çift çizgi geldi ama solgun. 1 gün sonra yine test yaptım başka marka negatif geldi. Şimdide çok sulu şeffaf beyaz kokusuz akintim var. Testi yorumlar misiniz

Eklentiler

• IMG_20251106_162229.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 68
Canım testinin Markası nedir bazı testler yalancı olabiliyor Bir de ilk İdrarla yapmak daha mantıklı diyorlar yeni mi yaptığımı bilmiyorum ama

Canım testinin Markası nedir bazı testler yalancı olabiliyor Bir de ilk İdrarla yapmak daha mantıklı diyorlar yeni mi yaptığımı bilmiyorum ama
Bu çift çizgi gelen testin markasını unuttum. Tek negatif olan test predictor express

Vardır bence yerleşme kanaması olabilir

Bu çift çizgi gelen testin markasını unuttum. Tek negatif olan test predictor express
Predictor Express beta 25 ve üstünü algılar erken gebelik testi değil yani. Erken gebelik testi istiyorsan Predictor early alman lazım 10 hcg algılıyor erken gebelik testi. Diğer testi bilmiyorum ama Predictor güvenilir bir marka

Benim eklediğim fotoğraf da hamilelik varmı sizce.

Testin markası nedir bu kadar kalın çizgi olan bir test ilk defa görüyorum. Ama resme göre gebesiniz tabi önemli olan kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…