Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testte bi sorun olabilir mi çünkü o çizginin normalde biraz daha önde olması lazımMerhabalar benim testimdeki ikinci çizgi böyle çıkmış sizce bu doğru mudur kafam çok karıştı ne yapmalıyım çünkü 13 gün arayla kanamam oldu şuan koyu kahve rengi damla damla oluyorum bugün başladı
Bende anlamadım freely test yanlış çıkar mı bozuk olur mu acaba sizce kanamam bitince bir daha yapsam mı?Canım testte bi sorun olabilir mi çünkü o çizginin normalde biraz daha önde olması lazım
Kanama yerleşme kanaması gibi bir şeyse kanamadan hemen sonra değilde bittikten bir kaç gün sonra yapmanız gerekiyor. Adetinizden 13. Sonra mı kanama oldu ?Bende anlamadım freely test yanlış çıkar mı bozuk olur mu acaba sizce kanamam bitince bir daha yapsam mı?
Freely yalancı pozitif çıkarıyorBende anlamadım freely test yanlış çıkar mı bozuk olur mu acaba sizce kanamam bitince bir daha yapsam mı?
Yumurtlama ovülasyon ile kasım 2 de pik oldu değerlendirdim öncesi sonrası vs değerlendirdim bu kanamayı anlamadım düzenli olurum döngüm 21 ama kafam çok karıştı istiyorum da rabbim şu bekleme şu isteme işleri çok zor isteyen herkese nasip etsin AllahımKanama yerleşme kanaması gibi bir şeyse kanamadan hemen sonra değilde bittikten bir kaç gün sonra yapmanız gerekiyor. Adetinizden 13. Sonra mı kanama oldu ?
Eğer öyleyse o zaman yumurtlama zamanına daha yakın. Yumurtlama zamanı kanama olabilir mi bilemiyorum.
O halde kanamam bitince tekrar normal bir test yapayım çok teşekkür ederimFreely yalancı pozitif çıkarıyor
Evet freely yalancı pozitif veriyo maalesefBende anlamadım freely test yanlış çıkar mı bozuk olur mu acaba sizce kanamam bitince bir daha yapsam mı?
Evet çok uzakta kırmızı çizgi bende anlamadım demek bozuk testSız cızgıyı nerde gördünüz bılmıyorum ama ben 2. Cızgı yı goremedım . Kapagın denk geldıgı yerı dıyorsunuz bence
İşte ne bilim umutlandımEvet freely yalancı pozitif veriyo maalesef
Ahh ahhh ne umutlandırdı bu freelyy sadece awox kullanın asla şaşmazİşte ne bilim umutlandım![]()
Awox bende silik çizgi çıkardı kan testim 0.46 Predictor early hiç şaşmıyorAhh ahhh ne umutlandırdı bu freelyy sadece awox kullanın asla şaşmaz
Canım test bozuk degıl çünkü sen testı açmasaydın o kırmızılığı gormeyecektın kı . Normal de yalancı pozıtıf verıyor evet ama bu test vermemıs . Orası kapak ıcınde .Evet çok uzakta kırmızı çizgi bende anlamadım demek bozuk test
Sipariş edeceğim onu her yerde yok maalesef o daAhh ahhh ne umutlandırdı bu freelyy sadece awox kullanın asla şaşmaz
Hayır kapalıyken de gördüğüm için açmıştım ama belki de haklısınız işte umutlandımCanım test bozuk degıl çünkü sen testı açmasaydın o kırmızılığı gormeyecektın kı . Normal de yalancı pozıtıf verıyor evet ama bu test vermemıs . Orası kapak ıcınde .
O zaman testte sorun var canım . Çok uzak çünkü. Frelly alma . Bende çok pozıtıf bır test çıkardı ve benı çok üzdü kendılerıHayır kapalıyken de gördüğüm için açmıştım ama belki de haklısınız işte umutlandım
İşte şimdi beni de üzmeye başladı artık almam alırken de söyledim çok yalancı pozitif duydum bunun hakkında dedim eczaneye o da en iyisi bu dediO zaman testte sorun var canım . Çok uzak çünkü. Frelly alma . Bende çok pozıtıf bır test çıkardı ve benı çok üzdü kendılerı
Yalaaanİşte şimdi beni de üzmeye başladı artık almam alırken de söyledim çok yalancı pozitif duydum bunun hakkında dedim eczaneye o da en iyisi bu dedi![]()
Ahahahha sağolsunlar doğru yolda oldukları için neyse Bakalım adet olacak mıyımYalaaanben Trendyol dan 5 li awox sıparıs verıyorum 4 aydır . 1 kere bıle yalancı pozıtıf verıp yalandan yüzümu guldurmedı
![]()