• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

melikealtnbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
4
0
1
25
Merhaba,
reglim 4 gün gecikti 4 tane test yaptım, 2 tanesi days doctor marka bir tanesi farklı bir markanın çubuk testi onlarda silik çizgi gördüm bu sabah ilk idrarla ar+ı med in bu ince kağıt gibi olan testinden yaptım tek çizgi, temmuz ayında da ar+ı med den bir çubuk test yapmıştım silik çizgi vermişti sonrasında yaptığım da hepi negatifti, ama bu çubuk testler hem farklı marka hemde farklı zamanlarda yapıldı. kan testi yaptırcam ama idrar testleri çok aklımı karıştırdı. Çubuk testlerin fotoğrafını da ekleyeyim. Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler
03EEA5BE-1E7D-4CE4-8505-9D151C2DE19A.webp

Merhaba,
reglim 4 gün gecikti 4 tane test yaptım, 2 tanesi days doctor marka bir tanesi farklı bir markanın çubuk testi onlarda silik çizgi gördüm bu sabah ilk idrarla ar+ı med in bu ince kağıt gibi olan testinden yaptım tek çizgi, temmuz ayında da ar+ı med den bir çubuk test yapmıştım silik çizgi vermişti sonrasında yaptığım da hepi negatifti, ama bu çubuk testler hem farklı marka hemde farklı zamanlarda yapıldı. kan testi yaptırcam ama idrar testleri çok aklımı karıştırdı. Çubuk testlerin fotoğrafını da ekleyeyim. Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler Eki Görüntüle 3683005
Var gözüküyor testlere göre ama hiçbiri güvenilir marka test değil yalancı pozitif çıkarıyor kan testiyle netleştir ya da güvenilir markayla yap

Back
X