• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

smnrdemr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
16 kasım son adetim 5 6 aralık yumurtlama 7 aralık çatlama gördüm ovülasyon testinde adetim 5 gün geçti 3 farklı markadan gebelik testi yaptım 3 ündede ikinci çizgi silik cıktı bekledikce koyulaştı ama kan testi verdim negatif cıktı geç döllenmeden dolayı olabilir diyolar bu durumu yaşayan varmı

Eklentiler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 268
geç döllenmede idrar testi pozitif çıkmaz önce kanda çıkar gebelik sonra idrarda beta hcg yükselince kan ne çıktı ?

geç döllenmede idrar testi pozitif çıkmaz önce kanda çıkar gebelik sonra idrarda beta hcg yükselince kan ne çıktı ?
Bende öyle biliyodum kanda yükseliyo önce diye ama 3 ayrı testte idrarda cift cizgi görünce kafam karıştı kan negatif çıktı sanırım kimyasal gecirdim kanda yükselip hızlı bi şekilde düşüyomuş kimyasal gebelik 4 yıllık evliyim bu zamana kadar sayısız test yaptım evde hiç birinde böyle cift çizgi görmedim

Bende öyle biliyodum kanda yükseliyo önce diye ama 3 ayrı testte idrarda cift cizgi görünce kafam karıştı kan negatif çıktı sanırım kimyasal gecirdim kanda yükselip hızlı bi şekilde düşüyomuş kimyasal gebelik 4 yıllık evliyim bu zamana kadar sayısız test yaptım evde hiç birinde böyle cift çizgi görmedim
Bu nasıl test resmen pozitif bence kan testinizi tekrarlayın

Back
X