• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

gurbetxx

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
48
Merhaba hanımlar nasılsınız
Benim yumurtlama günüm 23 şubattı o günü değerlendirdik
Bat 12 Mart
Dün test yaptım negatif yani 14.gün sizce olsa çıkarmıydı daha günüme 3 gün var

Bat 12 Mart
Bat 12 Mart
14 değil bugün 12. Dpodasınız pik gününden 12-36 saat sonra yumurta çatlıyor 12 de de negatif çıkabilir 2 gün sonra bida deneyin testi varsa çıkar

Afedersin canım ama biz o günden sonra bi daha birlikte olmadık yani yine de olma ihtimali var mı

Afedersin canım ama biz o günden sonra bi daha birlikte olmadık yani yine de olma ihtimali var mı
Tabi var neden olmasın pik günü değerlendirmişsiniz sonuçta inşallah o gün olmuştur gebelik

Tabi var neden olmasın pik günü değerlendirmişsiniz sonuçta inşallah o gün olmuştur gebelik
İnşallah Allah razı olsun dua edin ne olur bu mübarek ayda
Sizin de kalbinizde ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah

İnşallah Allah razı olsun dua edin ne olur bu mübarek ayda
Sizin de kalbinizde ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah
Amin canım İnsallahhh bende yeni öğrendim size de dua ederim Allah en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi versin size de

Amin canım İnsallahhh bende yeni öğrendim size de dua ederim Allah en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi versin size de
Maşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim inşallah

Back
X