G gozde_nrr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 28 Dün 05:49 Konu Sahibi Konu Sahibi gozde_nrr #1 merhabalar ben adetim bu ayın 13 de oldu 18 bitti 20 sinde gebelik testi verdim 21 de hsg cekildi ve 23 de ilişkim oldu sonra hep vardı aralıksız dün gebelik testi yaptım sonuc böyle bugun ise kan vermeye gidecegim sizde gebemiyimdir
merhabalar ben adetim bu ayın 13 de oldu 18 bitti 20 sinde gebelik testi verdim 21 de hsg cekildi ve 23 de ilişkim oldu sonra hep vardı aralıksız dün gebelik testi yaptım sonuc böyle bugun ise kan vermeye gidecegim sizde gebemiyimdir
busbus2462 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2026 Mesajlar 1.493 Emoji Skoru 999 Puanlar 38 Yaş 25 Dün 07:38 Konu Sahibi Konu Sahibi gozde_nrr #2 Çizgi griye benziyor kuruma çizgisi gibi ama oladabilir gebelik tabi
G gozde_nrr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 28 Dün 07:42 Konu Sahibi Konu Sahibi gozde_nrr #3 busbus2462 .!.: Çizgi griye benziyor kuruma çizgisi gibi ama oladabilir gebelik tabi Genişletmek için tıkla... merhaba evet kurudukdan sonra cektimdigim icin öyle gözüke bilir ama ben cizdigi ilk 4 saniye icinde oluştu
busbus2462 .!.: Çizgi griye benziyor kuruma çizgisi gibi ama oladabilir gebelik tabi Genişletmek için tıkla... merhaba evet kurudukdan sonra cektimdigim icin öyle gözüke bilir ama ben cizdigi ilk 4 saniye icinde oluştu
busbus2462 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2026 Mesajlar 1.493 Emoji Skoru 999 Puanlar 38 Yaş 25 Dün 07:45 Konu Sahibi Konu Sahibi gozde_nrr #4 gozde_nrr .!.: merhaba evet kurudukdan sonra cektimdigim icin öyle gözüke bilir ama ben cizdigi ilk 4 saniye icinde oluştu Genişletmek için tıkla... O zaman vardır büyük ihtimal canım kan verecekmişsin zaten hayırlı haberler aşırsın inşallah
gozde_nrr .!.: merhaba evet kurudukdan sonra cektimdigim icin öyle gözüke bilir ama ben cizdigi ilk 4 saniye icinde oluştu Genişletmek için tıkla... O zaman vardır büyük ihtimal canım kan verecekmişsin zaten hayırlı haberler aşırsın inşallah