Gebelik testi

Bomonti

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
286
Yer
İçel Mersin
Adetime 4 gün var gece test yaptım belli belirsiz görünür gibi ya da ben öyle gördüm bilmiyorım sonrasında uyudum yaklaşık 3 saat sonra baktığımda bariz bir çizgi gördüm kuruma çizgisi diye bir şey varmış sanırım o yüzden bilemedim sizce öyle mi görselleri ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2278.webp
    IMG_2278.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 51D5A6DC-DA0F-4A59-8AD0-30355C451219.webp
    51D5A6DC-DA0F-4A59-8AD0-30355C451219.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Adetime 4 gün var gece test yaptım belli belirsiz görünür gibi ya da ben öyle gördüm bilmiyorım sonrasında uyudum yaklaşık 3 saat sonra baktığımda bariz bir çizgi gördüm kuruma çizgisi diye bir şey varmış sanırım o yüzden bilemedim sizce öyle mi görselleri ekliyorum
Kuruma çizgisi derdim ama pembe çizgi çıkmış tekrarlamanızı öneririm var gibi 🌸🤲

Awoxsa eğer test pozitif canım yanılma olmaz

Ben hep derim ki testler direk kafa karışıklığı direk kan verin akılda soru işareti kalmasın

Selam kızlar ben bugün kan verdim 62 çıktı değer :) çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider ve tutunur bana dua edin

Amin canım inşallah 🙏
Rabbim sağlıcakla ilerleyip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin İnşallah 🤲🏻🐣

Back
X