Gebelik testi

gorkemli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.184
3
156
İzmir
doktor bey 31 mart tarihinde 3.gün 8 hücreli tek embriyo transferim oldu.12 nisana kantesti için çağırdılar.ben sabırsız olduğum için 10 nisanda yaptırmak istiyorum.sizce doğru olurmu?2 günde birşey değişirmi?

doktor bey 31 mart tarihinde 3.gün 8 hücreli tek embriyo transferim oldu.12 nisana kantesti için çağırdılar.ben sabırsız olduğum için 10 nisanda yaptırmak istiyorum.sizce doğru olurmu?2 günde birşey değişirmi?

Sayın Görkemli sizce doktorlarınız neden 12 Nisan'a gün verdiler? Sabırsızlığınızı anlıyorum ve gebe kalmanızı gönülden diliyorum. Doktorlarınıza güvenmeniz gerekir, tecrübelerine dayanarak o günü tespit ediyorlar...

doktor bey merhaba 24 martta catlama ıgnesı yaptırdım adetım 10 nısanda bu sabah ılk ıdrarımla gebelık testtı yaptım ıkıncı cızgı hemen cıktı ve cok belırgındı sızce bu tahrıhte cıkabılır mı yanı hamıle kalmıs olabılırmıyım

yani ne alaka benim sorumla senin sorunun ne alakası var.başka yerden sorabilirdin cotanak

doktor bey merhaba 24 martta catlama ıgnesı yaptırdım adetım 10 nısanda bu sabah ılk ıdrarımla gebelık testtı yaptım ıkıncı cızgı hemen cıktı ve cok belırgındı sızce bu tahrıhte cıkabılır mı yanı hamıle kalmıs olabılırmıyım

Gebesiniz gözünüz aydın. 2 hafta sonra kalp atımlarının duyulması dileği ile...

Back
X