gebelik testi

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
mrb kızlar reglim 2 geçti test yaptım bir çizgi belirgin ikinci çizgi silikti
pazar günü tekrar yapıcam inş çif çizgiyi görürüm

inş. canım.. hayırlısı olsu n herşey gonlumuzce olsun..
benmde bugun 2 gün gecti ama sanki adetm sancısı gibi belirtilerim var... ama ben 1şubata kadar test yapmak ıstemıyorum

benmde bugun 2 gün gecti ama sanki adetm sancısı gibi belirtilerim var... ama ben 1şubata kadar test yapmak ıstemıyorum

Canım ben de hamileyken yani günüm geçmeden adet sancım vardı. kesin adet olcam diyodum ama hamileymişim. inan ilk zaman hiç anlamıyosun bence bekleme boş yere 2 gün geçtiyse silik de olsa çıkar en azından emin olursun.

akıntım var ama rengine bakmadım belirtileri kasıklarımda ağrı var çok yemek yiyorum
midem arada bulanıyo ama şöyle tuhaf kokularda midem bulanıyo burnuma olur olmaz kokular geliyo
belim ağrıyo bide uyku hali var pazar yapsam test çıkar sanırım na dersiniz

cnm silik çıktıysa bence hamilesin.
baska bı test marka al yine yap ondada çift çizgi cıkarsa kesin hamılesın.

silik çıkcı artık inanıyorum hamile olduğuma genede olmaz diye korkuyorum bazen
ne tuhafız biz ben ilk hamişlikte de aynı silikti ama sonuç pozitifti şimdi aslında acemi değilim ama genede
olurmu olmazmı diyorum inş herkese nasip etsin
pazartesi mutlu haberi vericem

canım inş sende hamişsindir bence öylesin bi tes yapsana belki çıkar çıkmazsa
üzülme 1 hafta beklersin öyle yaparsın hadi hayırlısı benimde kasıklarım ağrıyo

canım maksat ikinci çizgiyi silikte olsa görmek değilmi.eee sende görmüşsün işte tabiiki hamilesindir. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğum versin. darısı tüm isteyenlerin başına.
bende yarın adet olmazsam test yapıcam. adetim dündü ve olmadım. hayırlısı artık.

evet kızlar hamileyim cumartesi dayanamadım test aldım yaptım ilk başta çıkmadı attım hemen ama merak işte gittim
aldım bi 5 dakka geçmişti baktım çıkyo ama gene silik atmadım 2 dakka sonra gene baktım çif çizgi çok mutluyum
sizinde mutlu haberlerinizi bekliyorum allah herkese versin hala inanamıyorum.pazar gene yaptım bu sefer net çizgileri
gördüm. şöyle bi durum var belim ağrıyo bide bacağım kasılıyo acayip uyuyorum ama geçer heralde bu dönem

hayrlı ugurlu olsun bebısın allahım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm darısı basıma

benımde 5 gün gectı belım ve sırtım cok agrıyor dünde bacagımda kasılma oldu baş dönmesı var ama anıden 5sn dönuyor duruyor ıhtımal vermıyorum aslında ama bılemıyorum test te yapmak ıstemıyorum brz daha bklemek ıstıyorum hemde test almam lazım görev geregı mahrumıyet bır yerde kalıyoruz merkeze gıtmem lazım offfff:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…