Gebelik testi

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
46
Almanya
Arkadaslar ben Almanya'da yasıyorum
Adetim tam 13gun gecti
1 hafta önce gebelik testi yaptim negatif
Çıktı ama ucuz bi test almıştım 4 Euro
Civarındaydı Almanya'da yaşayan arkadaslar
Bana onerebileceginiz bi test markası
Varmi?lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Arkadaslar ben Almanya'da yasıyorum
Adetim tam 13gun gecti
1 hafta önce gebelik testi yaptim negatif
Çıktı ama ucuz bi test almıştım 4 Euro
Civarındaydı Almanya'da yaşayan arkadaslar
Bana onerebileceginiz bi test markası
Varmi?lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Canim testin markasi onemli degil butun testlerin hassasiyeti hemen hemen aynidir ama illa farkli olsun diosan clearblue nun gebelik testi vardir orda dimi tavsiye ederim...zaten yapali bir hafta olmus hangi testle yaparsan yap cikar canim bol sans...

Yapayanliz cok teşekkür ederim canim o markayı bilmiyorum ama vardır insallah Pazartesi gunü bakcam Allah nasip ederse
Bazı kişilerden duymuştum markaya göre değişiyormuş o yüzden sordum canim suan bebek düşünmüyorum test yaptim negatif çıktı adetde olmadım haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum
Tekrar teşekkür ederim

Yapayanliz cok teşekkür ederim canim o markayı bilmiyorum ama vardır insallah Pazartesi gunü bakcam Allah nasip ederse
Bazı kişilerden duymuştum markaya göre değişiyormuş o yüzden sordum canim suan bebek düşünmüyorum test yaptim negatif çıktı adetde olmadım haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum
Tekrar teşekkür ederim

merhaba cnm bende almanyadayim..adetime 1 gun kala yani cuma gunu clearblue nin dijital gebelik testinden yaptim be pozitif cikti..dunde gittim kan verdim 354 cikti bhcg... varsa cikar zaten ama dr a gitmeyi ihmal etme..iyi gunler

merhaba cnm bende almanyadayim..adetime 1 gun kala yani cuma gunu clearblue nin dijital gebelik testinden yaptim be pozitif cikti..dunde gittim kan verdim 354 cikti bhcg... varsa cikar zaten ama dr a gitmeyi ihmal etme..iyi gunler

gebe kadın bızde haber beklıyoruz sendn ay sendemı kasım annesı olucaksın hemen 2013 kasım annesı topiine ay bende gecen sene 201 kasım annelerı topipindeydım

Canim teşekkür ederim verdigin bilgi icin
Dediğim gibi ucuz yollu bi test yapmıştım
İnsallah yarin o markayı alıp yapcam hic bir
Adet belirgim bilmiyorum napcagim

Back
X