Gebelik Testi

Melek_K

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
24
7
3
Kizlaaaarr,

Lutfen bana yardim edin. Sabah test yaptim ama cok acik cizgi cikti ilk basta 5-10 dk sonra da boyle oldu (resimdeki gibi). Lutfen bilen varsa bana yardimci olabilirmi hamilemiyim degilmiyim?:cry:

Resim bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 582
Tebrik ederim canım hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin:))))Kesin bilgi için hastanede kan testinde baktırabilirsin:))

:eek:
Tebrik ederim canım hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin:))))Kesin bilgi için hastanede kan testinde baktırabilirsin:))

Tsk ederim canimm. Insallah oyledir. Ben yurtdisinda oldugum icin burda oyle hemen hastaneye gidip kan testi yaptiramiyorsun. Doktora gittim sabah idrar aldilar ordan bakacaklarmis:110:

Merhaba arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım. biri dik biri silik ve yatay çizgi çıktı. Adetime bir hafta var. Kullandığım testi daha önce de kullanmıştım. Hiç böyle olmamıştı. Testin adı Oncomed. Bu şekilde tecrübesi olan var mı acaba? Ayrıca bu ay biraz şüpheliyim. Çok da kaptırmak istemiyorum ama belim bacaklarım karnım ağrımaya başladı. Değişik bi his içindeyim. Çok da merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Canim Silikte olsa cizgi cizgidir aslinda dimi? Yoksa benmi yanlis dusunuyorum
canım bu testler hcg değeri düşük olduğunda olanı yok diye gösterebilir ama olmayan birşeyi var diye göstermezler çok çok nadir olur herhalde. silik de olsa çizgi çıktıysa vardır birşeyler :KK46: o yüzden testin doğruluğunu anlamak için ikinci bir tane daha yapmıştım ben :)

kızlar merhaba bende bu sabah işe gelmeden önce yaptım test. testin adı al bi gebelik testi Melek K. nın yayınlamış olduğu fotoğraftaki gibi çizgilerin biri net diğeri silik gibi ama uzaktanda baksam görülür şekilde reglim de 4 gün geçti. Sizce bende de olma ihitmali varmıdır??? Sanırım akşama kadar çatlicam :))

Back
X