- 3 Ocak 2014
- 122
- 15
- 68
Sonuç belli oldu mu acaba?MERHABALAR CEVAPLADIĞINIZ İCİN TESEKKR EDERIM, BENİMDEGÖBEĞİMİN ALTI SIZLIYR BATMA DA VAR, ADETİMDEN ÖNCE HİÇ BÖYLE SANCI OLMAMIŞTI, YARIN KAN TAHLİLİ OLACAĞIM, HAYRLISI İNŞAALLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç belli oldu mu acaba?MERHABALAR CEVAPLADIĞINIZ İCİN TESEKKR EDERIM, BENİMDEGÖBEĞİMİN ALTI SIZLIYR BATMA DA VAR, ADETİMDEN ÖNCE HİÇ BÖYLE SANCI OLMAMIŞTI, YARIN KAN TAHLİLİ OLACAĞIM, HAYRLISI İNŞAALLAH
Merhaba arkadaşım, neler yaptın ne zamandır yazmadın merak ettim. Umarım her şey istediğin gibi olmuştur...Iyi aksamlar cnm
peki canim bundan sonra takmamaya calisacagim yerlesme kanamasini :)
saol, canim guzel dileklerin icin insallah
Nasil diyim canim ben evlenmeden 2 ay önce jasmin kullandim korundum, evlendiktten sonra ´da devam ettim tam 6 ay kullandim jasmine. Cocuk sahip olmaya karar verdiktten sonra birakttim. Birakttiktan bi zaman sonra esimle doktora gittik, bende tiroid ciktti, o engelliyormus, birde esimde ´de sperm yavasligi varmis. Hic hamile kalamadim ne kadar ugrasdiysam da
Allahin izniyle ilk kez hamile olacam, sonuc pozitif ciktti doktorun randevusunu bekliyorum bir turllu gelmediher gun dua ediyorum insallah bi terslik olmaz. Bunca sene hamile kalmak icin emek verenlere umarim rabbim tez zamanda yuzlerimizi guldurur insallah
Inanirmisin canim bu sabahtta test yapttim, bu sefer kirmizilar cok belirlestti...
ilk kez test yapttigim ´da hafif silik vardi, simdi baya bi belirgin![]()
Merhaba, hamilelik adete 11 gün kala belli olmaz arkadaşım, beklenen adet gününe bikaç gün kala belki belli olur ama herkeste aynı olmuyor kesin sonuç için adetin geçmesini beklemen daha doğru olur. Şu an kan testi bile yaptırsan çıkmaz çünkü çok erken. Beklemen lazım birazcık...Merhabalar ben yeni üyeyim bişey sormak istiyorum doktora gittim yumurtan catlamis bugün ve yarın iliskiye gir dedi bende dediğini yaptım adetime 11 gün var şuanda göğüsler sis bel ağrısı ve isal var şuanda hamilemiyimdir ne zaman test yapmalıyım teşekkür ederim şimdiden ilginize
Biliyorum çok heyecanlı bir süreçtesin anlıyorum seni ama şu an doktorun bile sana kesin bişey diyemez, o yüzden ben şimdi ne desem boş olur. İhtimal elbette olabilir. Allah nasip ettiyse önüne bişey geçemez zaten. Doktorun da tam günlerini söylemiş sana, eğer bi problem yoksa hamile kalma şansın tabi ki var. Bazıları günleri tutturamıyor falan en azından sen olması gereken günleri doktor önerisiyle değerlendirmişsin. İnşallah güzel haberi buradan paylaşırsın.Anladım teşekkür ederim peki ihtimal varmidir
Rica ederimİnşallah çok teşekkür ederim ilgine
Merhaba arkadaşım, neler yaptın ne zamandır yazmadın merak ettim. Umarım her şey istediğin gibi olmuştur...
Günaydın arkadaşım, olsun önemli değil. Şikayetlerin hamilelik belirtilerine benziyor ama inşallah doktora gittiğinde kesin konuşabiliriz. Randevun 1 hafta sonra sanırım, ne gelmez randevuymuş ben çatladım burda :) Ben de kontrollere gidiyorum, en son cumartesi gittik, doktor her şey yolunda dedi. İki hafta sonra ikili test yapılacak, inşallah sorun çıkmaz. Güzel haberlerle görüşmek üzere...Merhaba canim öncelikle merakta birakttigim icin kusura bakma...
su aralar hic iyi deyilim mide bulantilarim basladi, birde canim surekli biseyler istiyor henuz bu belirtiler erken diye dusunuyorum, bilmiyorum normalmi sence birde surekli karnim agriyor, evde butun gun uyuyorum
kuzenime sordum su uyku meselesini, bana hep yatma dedi yoksa hasta olursun, disari cikip yuruyus yapmami tavsiye etti, ama onuda yapamiyorum sanki her taraf pis kokuyor, burnuma acayip kokular geliyor...
Gecen hafta cok sukur doktor randevum geldi, buraya giriptte haber veremedim....
Haftaya pazartesi randevum var bu sikayetlerimi soracam doktora, normalmi diye ?
Sen neler yapiyorsun, durumlar nasil umarim hersey yolundadir canim
Görusuruz arkadasim![]()
Günaydın arkadaşım, olsun önemli değil. Şikayetlerin hamilelik belirtilerine benziyor ama inşallah doktora gittiğinde kesin konuşabiliriz. Randevun 1 hafta sonra sanırım, ne gelmez randevuymuş ben çatladım burda :) Ben de kontrollere gidiyorum, en son cumartesi gittik, doktor her şey yolunda dedi. İki hafta sonra ikili test yapılacak, inşallah sorun çıkmaz. Güzel haberlerle görüşmek üzere...![]()
Merhaba arkadaşım, senin adına çok sevindim gerçektenIyi aksamlar arkadasim hersey yolunda olduguna sevindim
Zamanim gecen hafta geldi, bu pazartesi gittim doktora cok sukur, sonunda geldi zamanda gidebildim, 3 haftadir zaman bekliyorum, catladim beklemektten ve bi o kadarda sinirlerim tavan yaptti
Kontrolum cok sukur iyi gectti arkadasim, cok mutllu oldum, duygulandim bebegimi görunce hatta doktor dedi kollarni hareket ediyo
benimde ikili test icin doktordan randevum gelecek, sanirim 12 haftalik olunca yapiyorlar bu ikili testi?
ha birde dediler eger istersem, Downin sendroomi testi de yapabilirsin?
Sen hic yapttinmi arkadasim Downin sendroomi testi? Duyduklarima göre riskliymis, ne kadar dogru bilmiyorum??
4, 5 gundur dis agrisi cekiyorum, deli gibi dönuyorum evin icindesende de dis agrisi varmi arkadasim hamileliktte cok yayginmis dis agrisi, disler curiyebiliyormus, bebek annennin dislerindeki, kalsiyum dan besleniyormus...
görusuruz arkadasim kendine ve bebegine iyi bak, haberlerini bekliyorum![]()
Merhaba arkadaşım, senin adına çok sevindim gerçektenhayırlı olsun gözünüz aydın, kaç haftalık dedi doktor peki? ikili testte down sendromu var mı diye bakılıyor diye biliyorum ama daha detaylı bir test daha varmış sanırım o tehlikeliymiş. O testi herkese değil de şüpheli olanlara yapıyorlar galiba. Diş ağrısı değil de hassasiyet var bende. Rahat yiyemediğim zamanlar oldu. Kalsiyum için bol bol yoğurt ve süt tüketmemiz lazım ki dişlerimiz zarar görmesin. Sen de kendine ve bebeğine çok iyi bak... Görüşmek üzere
![]()
Merhaba canımMerhaba, canim tesekkur ederim seninde gözun aydin
canim suan 10 haftalik oldum, doktora gittigimde 8 haftaliktti
simdi anladim canim benim ikili test 12 haftalik olunca yapacaklar, haftaya kan vermeye gidecem birde ultrasanda bakicaklar... o senin dedigin detayli test tehlikeli evet, bebegin sivisindan aliyorlar doktorlar, hani bebekte bi anormallik varmi yokmu diye...
bu arada canim sen kac haftalikdin, hic sormadim kendi telasimdan
haklisin bol bol yogurt, sut tuketmemiz lazim dislerimiz, ve bunyemiz zarar görmesin...
Saol, canim sende kendine ve bebisine iyi bak
görusmek dilegiyle![]()
Merhaba canımMaşallah diyelim o zaman ikimize de... Ben 12 haftalık oldum canım, ikili teste girdim cuma günü usg ölçümleri normal çıktı çok şükür, kan sonucunu almadım henüz... 10 hafta oldun demek, senin de baya olmuş maşallah. Durumundan haberdar et olur mu, görüşürüz
![]()
Merhaba tekrar :) inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir ve inşallah Allah isteyen herkese nasip eder çocuk sahibi olmayı... Mide bulantım aşırı olmadı benim, bir kere çok fena kusmuştum ondan sonra kusma değil de öğürme şeklinde oldu hep, kokulara hassasiyet var hala... Ve uykuya aşırı düşkün oldum. Canım da öyle çok şey istemedi ama dört gözle bir meyvenin çıkmasını bekliyorum açıkça yazmayayım canın istemesin senin de :) Bi kere de bişey yemek çok istedim eşimin yengesi yaptı sağolsun hiç yememiş gibi yemiştim valla. Bebeğimi ben de bi ara hissedemedim yani bebeği değil de belirtilerdi aslında hissettiğim karın ağrısı vs. gibi sonra karın ağrısı falan geçti ve bebek yok gibi oldum tuhaftı sanki hamile değilmişim gibiydi ama sonra öyle olmuyor :) şimdi nefes alışım bile değişti, karnım büyüdü biraz gerildi falan bi ara başım çok ağrıdı, inanılmazdı. İkili test sonucun umarım normal çıkar, bana haber vermeyi unutma :) Kendine ve bebişe iyi bak, Allaha emanet olun, görüşmek üzere...Merhaba canim
Aynen canim 41 kere masallah ikimize
Demek 12 hafta oldun masallah, umarim ikimiz de sag salim kucagimiza aliriz, ben o gunu sabirsizliklla bekliyorum bi an önce kucagima almak istiyorum yavrumu
bi belirtilerin varmi canim mide bulantisi, uyku meili, aseriyormusun surekli...
bende suan hic bi sey hissetmiyorum, 4 hafta önce bebegimi hissetiyordum ama simdi hic bisey hissetmiyorum...
mide bulantilarim var, ama kusamiyorum simdiye kadar hic kusmadim...
birde cok uykum geliyor, gunduz bile hemen yatagima gidip yatiyorum...
Annem diyor uyuma cik disari gez, yoksa hasta olursun ama elimde degil uyku öyle tatli geliyorki
Haftaya carsamba gunu ikili test e girecem , umarim temiz cikar sonuclar, gecen hafta da kan aldilar benden 6 tup
simdilik bu kadar canim sende haberdar et durumundan merak ediliyorsun...
kendine iyi bak öpuyorum seni![]()
Merhaba tekrar :) inşallah hayırlısıyla Allah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir ve inşallah Allah isteyen herkese nasip eder çocuk sahibi olmayı... Mide bulantım aşırı olmadı benim, bir kere çok fena kusmuştum ondan sonra kusma değil de öğürme şeklinde oldu hep, kokulara hassasiyet var hala... Ve uykuya aşırı düşkün oldum. Canım da öyle çok şey istemedi ama dört gözle bir meyvenin çıkmasını bekliyorum açıkça yazmayayım canın istemesin senin de :) Bi kere de bişey yemek çok istedim eşimin yengesi yaptı sağolsun hiç yememiş gibi yemiştim valla. Bebeğimi ben de bi ara hissedemedim yani bebeği değil de belirtilerdi aslında hissettiğim karın ağrısı vs. gibi sonra karın ağrısı falan geçti ve bebek yok gibi oldum tuhaftı sanki hamile değilmişim gibiydi ama sonra öyle olmuyor :) şimdi nefes alışım bile değişti, karnım büyüdü biraz gerildi falan bi ara başım çok ağrıdı, inanılmazdı. İkili test sonucun umarım normal çıkar, bana haber vermeyi unutma :) Kendine ve bebişe iyi bak, Allaha emanet olun, görüşmek üzere...![]()
Benim de öyle olmuştu:) ve hamileydim... Cevap geç oldu ama gözünüz aydın :)Kızlar dun gebelik testi yaptım. 6 7 gibi.bisi çıkmadı diye geri koydum sonra aradan 4 5 saat geçti.ikinci çizgi silik çıktı.böyle seyler mümkün mu.ne.düşüneceğimi bilemiyorum su an
Bat 11 eylül