Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de adetim çok önceden fazlasıyla belirtili olurdu bu ay hiçbirşey olmadı. Gebeyim. Batın ne?Yani normalde her ay regl belirtilerini yaşayan biriyim ama regle dair belirti yok,sadece gebelik belirtileri var. Cevapladıgınız için çok teşekkür ederim bu arada. İçimi rahatlamaya çalışıyorum sanırım..
Vardir tabi kesin sonuc icin adet gecikmesinden bir hafta on gun sonra diyorlar.tabi kan testi daha kesin sonuc
Çook dua et canım veee aasla umudunu kaybetme benim ilki kesesini görmeden düştü inşallah bu sefer Rabbim nasıp ederYükseliyor canım eğer sağlıklı bi gebelikse. Bakalım ben de bi gün önce negatif diye üzüldüm ama hala olmadım
Ben bisey goremedim maalesef ama zaten cok erken, benimde 6-7 gun var cok sabırsızlanıyorum.Arkadaslar adetime 5 gun var sanki ben kırmızılı görüyorum paranoya mi yaptım bilemyorum sizce var mı?
İşte bir umut her ay bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin inşallahBen bisey goremedim maalesef ama zaten cok erken, benimde 6-7 gun var cok sabırsızlanıyorum.
Hayırlısıyla hamilesindir inş ama maalesef beklemek daha doğru.
Ama dayanamıyorum diosan kan testi yaptır, bu testler icin cok erken.
İnsallah canim bende bekleyenlerdenim anliyorum seni.İşte bir umut her ay bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin inşallah![]()
Ben iki kez gebelik geçirdim ikisi sonlandı malesef 4 aylıkken. .Ama insan işte yine bekliyor..Kaç yıllık evlisinİnsallah canim bende bekleyenlerdenim anliyorum seni.![]()
Üstüne görme binde bir olan bir olay canım ki öyle bile olsa ıkıncı olan yani 30 aralıktaki adetini görmezdin bence boşuna evham yapıyorsun ama yine de böyle risklere girme derimMerhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
ya ablam zaten 2 aydir kesinlikle öyle şeyler düşünmedim düşünmeyecegimde sadece 2. adet beni rahatlattı acaba hem adet olup hem hamile olanlardanmıyım diye düşündümÜstüne görme binde bir olan bir olay canım ki öyle bile olsa ıkıncı olan yani 30 aralıktaki adetini görmezdin bence boşuna evham yapıyorsun ama yine de böyle risklere girme derim