Gebelik testi

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Selamlar.. Regl gününden bir gün önce idrar testinin negatif çıkıp yanlış olma olasılığı var mıdır? Bu arada test 5 liraya satılan pyro clinice.

Vardir tabi kesin sonuc icin adet gecikmesinden bir hafta on gun sonra diyorlar.tabi kan testi daha kesin sonuc

Yani normalde her ay regl belirtilerini yaşayan biriyim ama regle dair belirti yok,sadece gebelik belirtileri var. Cevapladıgınız için çok teşekkür ederim bu arada. İçimi rahatlamaya çalışıyorum sanırım..

Gebelık belırtılerı pskolojk olblr canım basıma cok geldı ama snuc negatıfdı en saglam snuc ıcın bır hafta beklemelısın :)

Yani normalde her ay regl belirtilerini yaşayan biriyim ama regle dair belirti yok,sadece gebelik belirtileri var. Cevapladıgınız için çok teşekkür ederim bu arada. İçimi rahatlamaya çalışıyorum sanırım..
Benim de adetim çok önceden fazlasıyla belirtili olurdu bu ay hiçbirşey olmadı. Gebeyim. Batın ne?

Arkadaşlar, hala hastalanmadım ama bi kez daha test almaya korkuyorum sanırımmm

Vardir tabi kesin sonuc icin adet gecikmesinden bir hafta on gun sonra diyorlar.tabi kan testi daha kesin sonuc
B612_20160409_120321.webp

Ben iki gün geçti yaptırdım ama düzensizliğim vardı diye acaba yükselirmi bu değer

Yükseliyor canım eğer sağlıklı bi gebelikse. Bakalım ben de bi gün önce negatif diye üzüldüm ama hala olmadım

Yükseliyor canım eğer sağlıklı bi gebelikse. Bakalım ben de bi gün önce negatif diye üzüldüm ama hala olmadım
Çook dua et canım veee aasla umudunu kaybetme benim ilki kesesini görmeden düştü inşallah bu sefer Rabbim nasıp eder

Amin canım.. Ben de biri kürtaj diğeri normal iki dusuk geçirdim iki sene içinde

Arkadaslar adetime 5 gun var sanki ben kırmızılı görüyorum paranoya mi yaptım bilemyorum sizce var mı?

Eklentiler

• 20160412_002509-1-1.webp
    20160412_002509-1-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaslar adetime 5 gun var sanki ben kırmızılı görüyorum paranoya mi yaptım bilemyorum sizce var mı?
Ben bisey goremedim maalesef ama zaten cok erken, benimde 6-7 gun var cok sabırsızlanıyorum.
Hayırlısıyla hamilesindir inş ama maalesef beklemek daha doğru. :KK51:
Ama dayanamıyorum diosan kan testi yaptır, bu testler icin cok erken.

Ben bisey goremedim maalesef ama zaten cok erken, benimde 6-7 gun var cok sabırsızlanıyorum.
Hayırlısıyla hamilesindir inş ama maalesef beklemek daha doğru. :KK51:
Ama dayanamıyorum diosan kan testi yaptır, bu testler icin cok erken.
İşte bir umut her ay bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin inşallah :anneadayı::110:

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Üstüne görme binde bir olan bir olay canım ki öyle bile olsa ıkıncı olan yani 30 aralıktaki adetini görmezdin bence boşuna evham yapıyorsun ama yine de böyle risklere girme derim

Üstüne görme binde bir olan bir olay canım ki öyle bile olsa ıkıncı olan yani 30 aralıktaki adetini görmezdin bence boşuna evham yapıyorsun ama yine de böyle risklere girme derim
ya ablam zaten 2 aydir kesinlikle öyle şeyler düşünmedim düşünmeyecegimde sadece 2. adet beni rahatlattı acaba hem adet olup hem hamile olanlardanmıyım diye düşündüm

Back
X