Gebelik testi

ya ablam zaten 2 aydir kesinlikle öyle şeyler düşünmedim düşünmeyecegimde sadece 2. adet beni rahatlattı acaba hem adet olup hem hamile olanlardanmıyım diye düşündüm
Düşünme de zaten ablacım herşey zamanında yaşandığı zaman güzel Ama için rahat olsun bence kendi kendini strese sokma stres içinde olursan bi sonraki adetini de geç görmene sebep olabilir bu da seni daha da tedirgin eder o yüzden kendini stres altına sokma cnım ..herşey gönlünce olsun

Düşünme de zaten ablacım herşey zamanında yaşandığı zaman güzel Ama için rahat olsun bence kendi kendini strese sokma stres içinde olursan bi sonraki adetini de geç görmene sebep olabilir bu da seni daha da tedirgin eder o yüzden kendini stres altına sokma cnım ..herşey gönlünce olsun
teşekkürler:)

Ve birde adet sonrası tamam bitti dedim duş aldım sonra kahverengi akıntıyla siyaha yakın lekeler geldi bu nedir?

Ve birde adet sonrası tamam bitti dedim duş aldım sonra kahverengi akıntıyla siyaha yakın lekeler geldi bu nedir?
Adet sonrasında lekelenme yaşanan normal cnm ama uygun bir zamanında kist falan olabilir bir ara jinekologa görünmeni tavsiye ederim

Adet sonrasında lekelenme yaşanan normal cnm ama uygun bir zamanında kist falan olabilir bir ara jinekologa görünmeni tavsiye ederim
Şuan kist olmasına bile razıyım gebelikle alakası yoktur dimi beni bu düşündürüyor? ?

HAyır yoktur canım sen rahat ol gebelikte yerleşme kanaması die bi lekelenme olur ama bu ilişkiden en fazla 10gün sonr gelir senin hamilelikle alakalı değil bence

Çok teşekkür ederim ablam şu konuda da beni aydınlattın__Yerleşme kanaması 10 gün sonra falan olur dedin ben adetimi 2 gun geçti gördüm tam 21 gün sonra yerleşme olsaydı ayın 20 sinde olurdu simdide 2. adetimide gördüm.. :) Allah senden razı olsun gerçekten psikolojik destek oldun bana :)))

Hastanede çalışıyorum tecrübelerime dayanarak yazıyorum dr yanında asistanım Rica ederim canım benim bi faydam olduysa ne mutlu ☺️

Hastanede çalışıyorum tecrübelerime dayanarak yazıyorum dr yanında asistanım Rica ederim canım benim bi faydam olduysa ne mutlu ☺️
Bence psikolojik oldu karnım şişiyor gibi hissediyorum göğüsümdeki damarlar belirginleşiyor gibi düşünüyorum aylarca adet olanlar varmış ya onlardansam diyorum 3 aya kadar idrarda çıkmayan varmış ya öyleyse diyorum ve karnıma baktıkça kendimi alıkoyamıyorum kimseyede anlatamıyorum

Back
X