Gebelik testi

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Gebelik testim ekte yorumlar misiniz adetime iki gün var kizlar

Eklentiler

• IMG_20160503_120436.webp
    IMG_20160503_120436.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 336
Bak boyleydi 3 haftalikken ogrendim ben
Ayy inş.canim ya testi attim simdi senin testin gibi elde daha belli çizgi canim fotoda görünmüyor sanki benim ki benim iki günüm var adetine bide ilk idrarla yapmadim testi ikinci idrarla yaptim gelmeden yaptim yani biraz zorlama oldu belki o yüzden cikmamistir diyorum testte inş.vardır

bence var ben silik bir çizgi gördüm eger şimdi yaptıysanız bunu yarın sabah ilk idrarınızla yapın çok daha net çıkıyor. hayırlı olur inşAllah

bence var ben silik bir çizgi gördüm eger şimdi yaptıysanız bunu yarın sabah ilk idrarınızla yapın çok daha net çıkıyor. hayırlı olur inşAllah
Ay inş. Vardır yarin sabah ilk idrarimla yapacagim çok silik hayalet bir çizgi çok zor görünüyor canim bide ilk idrarla yapmadim ikinci idrarda aslinda acele yaptim birazda testi en iyisi sabah yapmak inş.vardır adet olacakmisim gibi bir histe var icimde

Ay inş. Vardır yarin sabah ilk idrarimla yapacagim çok silik hayalet bir çizgi çok zor görünüyor canim bide ilk idrarla yapmadim ikinci idrarda aslinda acele yaptim birazda testi en iyisi sabah yapmak inş.vardır adet olacakmisim gibi bir histe var icimde
Adetin birkaç gün geciksin öyle yap inşallah hamilesindir. :) Bu arada adet olacakmışsın gibi hissetmen çok normal. Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile benzerlik gösteriyor. Birkaç gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz. :KK66:

Ben çizgi görmedim ama sen goruyor san vardır :)) ben bata 5 gün kala öğrendim seninde var demekki çizgi çıkıyor Allah gönlüne göre versin :dua:

Back
X