Gebelik testi

Bekleyin biraz daha
Vallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyo :(.. bir de gecen ay da boyle oldu gecikmeden hemen ertesi gun test yaptim silik gordum gece dayanamadik esimle kan verdik beta 27 olunca hevrslendik
İki gun sonra gene kan verdim ama hizla artmadi . Ozel doktora gittik bi hafta sonra gene kan verdim bu sefer deger dusmeye basladi. Tutunamadi kisaca 10 gun boyinca sevinip uzulmememi yanayimvsurekli testlete ozel hast ve muayene icin gidene
mi bu ay beklicem dedim de zor bekliyorum :(

Vallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyo :KK43:.. bir de gecen ay da boyle oldu gecikmeden hemen ertesi gun test yaptim silik gordum gece dayanamadik esimle kan verdik beta 27 olunca hevrslendik
İki gun sonra gene kan verdim ama hizla artmadi . Ozel doktora gittik bi hafta sonra gene kan verdim bu sefer deger dusmeye basladi. Tutunamadi kisaca 10 gun boyinca sevinip uzulmememi yanayimvsurekli testlete ozel hast ve muayene icin gidene
mi bu ay beklicem dedim de zor bekliyorum :KK43:
Sabredin insallah selamet olur sabrın sonu insallah mübarek ayda hepimiz hamis oluruz

Vallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyo :KK43:.. bir de gecen ay da boyle oldu gecikmeden hemen ertesi gun test yaptim silik gordum gece dayanamadik esimle kan verdik beta 27 olunca hevrslendik
mi bu ay beklicem dedim de zor bekliyorum :KK43:
ne kadar oldu cnm senin sorun varmı sende

Vallah biz yeni basladik canim hatta tam anlamiyla gecen ay niyetlendik telefona takvim yuklemistim ordan dogurganlik gunu diye takip ederek yaptik. ilk aydan tuttuda deger yukselmedi.kimyasal gebelik dedi dr. Yumurtalik vs herseye de arada bakti sorun yok.
bende buay deniyorum dr kontrolunde bugun adet günüm test yaptım yan çıktı :) yarın tekar yapıcam hayırlısı bütün bebiş isteyenler için Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Kızlar bnde bebis isteyenlerdenim..2aydır deniyoruz malesef olmadi 2gun var adetime,sabah erken gebelik testinden yptim kocaman bir tek çizgi rabbim hayırlısıyla versin bebislerimizi ins..bi umut gec döllenme olmuştur yada test sonucu yanlıştır diye dua ediyorum.

Back
X