Gebelik testi

Gebe miyim acaba?????

• Evet, olabilir

OY: 2 66,7%
  • Sanmiyorum

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

KayraninnAnnesii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
98
67
18
Kizlar ben 1yillik evliyim 2015 aralik ayindan beri tedavi goruyorum. Bu ay ilacsiz yumurtladim ve yumurtalarim catladi. Doktor gebe kalma ihtimalimin cok cok yuksek oldugunu soyledi. Reglme daha 4gun var ama 2 3 gundur sol kasigimda batma, bel agrisi, mide bulantisi ve bembeyaz bir akinti olmaya basladi bir de kimsenin alamadigi kokulari bile aliyorum 2 gundur. Sizce bunlar gebelik belirtisi mi. Kan testi yaptirsam sonuc alabilir miyim acaba

Canım inşallah hamilesindir. Ama gebelik belirtileri bu kadar erken olmaz. Psikolojik olarak bu belirtileri yaşıyor olabilirsin. 10gün sonra kan testi yaptırırsan yüksek ihtimalle çıkar. Ama idrar için adet gecikmeni beklemen gerek. Çok fazla stres yapıp bunu düşünmemeye çalış eğer stresten adetin gecikirse hayal kırıklığı yaşarsın. İnşallah hamişsindir :)

Kizlar ben 1yillik evliyim 2015 aralik ayindan beri tedavi goruyorum. Bu ay ilacsiz yumurtladim ve yumurtalarim catladi. Doktor gebe kalma ihtimalimin cok cok yuksek oldugunu soyledi. Reglme daha 4gun var ama 2 3 gundur sol kasigimda batma, bel agrisi, mide bulantisi ve bembeyaz bir akinti olmaya basladi bir de kimsenin alamadigi kokulari bile aliyorum 2 gundur. Sizce bunlar gebelik belirtisi mi. Kan testi yaptirsam sonuc alabilir miyim acaba
Cnm bende gebeliğimi sol tarafımdaki ağrıya ogrendim inşallah hamilesindir

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
Canim ben de tedavi gordugum zaman asiri agrilarim olurdu mudahaleyle catladigi icin oluyomus. insallah tutmustur insallah hamilesindir tatlim.

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Back
X