Gebelik testi

Kbra07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
18
5
1
Arkdasalar iliskiden 15 gun sonra gebelik testi yaptim eczaci kesin sonuc dedi 20 tl ya erken gebelik testi verdi yaptim negatif cikti iliskiden 15 gun sonra bide erken gebelik testi kesin sonuc mudur

Arkdasalar iliskiden 15 gun sonra gebelik testi yaptim eczaci kesin sonuc dedi 20 tl ya erken gebelik testi verdi yaptim negatif cikti iliskiden 15 gun sonra bide erken gebelik testi kesin sonuc mudur
İlişkiden 15 gün geçtiyse varsa çıkardı mutlaka. Ben 14. Gün ucuz testler le yaptım bariz pozitif di

Kizlar merhaba benim bat 14 eylul bugun test yaptim sonuc bu

Eklentiler

• P_20160908_123245.webp
    P_20160908_123245.webp
    13 KB · Görüntüleme: 187
Ben 12 gün sonra yaptım çıktı. .Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba ben bu ay hsg çektirdim
her ay günümden bir gün önce olurdum ama regli günüm bugündü olmadım acaba yarın test yapsammı bide regli olmadan önce göğüslerim çok acırdı ama bu ay hiç göğüslerimde acı yok acaba varmıdır bişeyler

Kızlar merhaba ben bu ay hsg çektirdim
her ay günümden bir gün önce olurdum ama regli günüm bugündü olmadım acaba yarın test yapsammı bide regli olmadan önce göğüslerim çok acırdı ama bu ay hiç göğüslerimde acı yok acaba varmıdır bişeyler
Hsg bebiş olmasada gecikme yapar mı bende bunu merak ediyorum bende çektirdim Ağustos ta bat 14 eylül ilk 3 ay da şansın çok yüksek dedi doktorum heyecanla bekliyorum
Ama sen olmadıysan test yap tatlım çünkü ihtimal çok ilk ay ;)

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Back
X