Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah oyledırBugün öğlen dünden kalan teste mi baktın? Eğer öyleyse o testin geçerliliği yok.
Soyle bıseyde var oncekı ıkı hamıleliğimdede 3 aydan önce test çubularındada kan tahlıllerındede negatif çıkıyoren iyisi kan tahlili. ben bunlara güvenmiyorum nedense
Hayırlısı dıyelım ama :) bızde öyle yaptık sımdı bebegım 9 aylıkMerhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız
En az 15 gün gecmesı lazımSelam kızlar. 3 aralıkta adet oldum 14 aralıkta bebek denedik denedigim tarih 1 hafta filan oldu ama adet tarihinden hesaplandigi icin 2 bucuk hafta geçmiş oluyor. Sizce suann kanda belli olur mu? Ve eğer negatif çıkarsa daha erken diyedır değil mi sonuçta dollenme 1 hafta olmuştur henüz. Bir sonraki adet tarihime 2 hafta kadar var daha. Heyecandan duramıyorum bu durumda olan var mı acaba. Şuan test yapsam mı sizce.
Ay yeter virüs gibi her konuda!biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Bu cümleyi yazacanıza keşke yardımcı olsaydınızAy yeter virüs gibi her konuda!
2 ay adet görmüşsün zaten , hamile olamazsın, bunu yazan da vardı zaten , ama herkonunun altında bunu görmekten bıktımBu cümleyi yazacanıza keşke yardımcı olsaydınız
İnternetten bir araştr istersen canım bn senn için baktm ama baya bişey çıktı hamilelik dışındaKızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz