gebelik testi

Bende baktım evet hamilelik dışında herşeyin belirtisi maşallah 3 4 damla kan endişe etmiştim sadece araştırdıkdan sonrada korktum ilk defa böy bişey oldu ve az önce sağ kasığıma kramp girdi ortala 1 dakikadan az sürdü ama uf ya

Sağ kasıkta kramp ben de yaşadım, normalde adetken bile hiç olmazdı. bugün adet günüm rüyamda gördüm ve dayanamayıp test yaptım. Sizce bişey var mı kızlar. Ölücem meraktan. 2,5 yıldır çok istiyoruz.

Eklentiler

• IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 63
Sağ kasıkta kramp ben de yaşadım, normalde adetken bile hiç olmazdı. bugün adet günüm rüyamda gördüm ve dayanamayıp test yaptım. Sizce bişey var mı kızlar. Ölücem meraktan. 2,5 yıldır çok istiyoruz.
inşallah boşa heveslendirmem ama bence hamilesin :) kan ver bence 1 saate sonucu verıyorlar

1 dakika içerisinde bu rengi aldı

idrar testleri yalancı pozitif göstermez.. idrar da pozitifi gördüysen %90gebe oldugun içindir.1dk içinde çıktı diyorsun bir de.. bence de buyuj buyuuuukkk ihtimalle hamilesin arkadaşımmm,hayırlı olsun şimdiden,sağlıkla geçsin gebeliğin :)

tabii bu söylediğim öncesinde hormonal bir takviye almayan kadınlar için geçerli.klomen ovitrelle falan kullandıysan yanıltıyor zaten çoklukla biliyorsun

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 4gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı sadece bu sabah rahim bölgemde basınç hissediyorum biraz olcak gibi felan gecikmenin 2 günü test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi

Back
X