Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi misiniz? Çamaşır suyu mu içtiniz?
Yalan onlar yalan boşa deneme
Adı üstünde "eskiden"... Şimdi daha net yöntemler varken neden yoruyorsunuz kendinizi ki.Şeffaf bardağın içine idrar yapılıp,üzerine çamaşır suyu dökülüyor.eskiden ebeler bu şekilde sonuca ulaşırlarmış..
Yok cnm malesefBi umut işte..internettede izleyince acaba mi dedim.
oran önemlidir o zaman. 3 e 5 falan mi acaba ? Klorak mi markali mi olmalı. Eski ebelerden bulup sormaak lazımŞeffaf bardağın içine idrar yapılıp,üzerine çamaşır suyu dökülüyor.eskiden ebeler bu şekilde sonuca ulaşırlarmış..
Domestos olmasa olmuyor. En hızlı sonuç sarı renkli domestosta,çok etkili dene![]()
insan bekleyince her yolu deniyor degilmi ?en guzel cevabi kan sonucu verir sizeMerhabalar..Evde gebelik testi yapıldığını duydum çamaşır suyu ile.Eğer köpürürse pozitif köpürmez ise negatif oluyormuş.Ben yaptığım teste gore gebeyim acaba deneyen oldu mu daha önce..
sacmalık. bu tur şeyler ile ugraşma. eczaneden git bir gebelik testi al. yada paran yoksa saglık ocagında bedeva.Merhabalar..Evde gebelik testi yapıldığını duydum çamaşır suyu ile.Eğer köpürürse pozitif köpürmez ise negatif oluyormuş.Ben yaptığım teste gore gebeyim acaba deneyen oldu mu daha önce..
Ebe bir kadının torunu olarak söylüyorum ki eminim ananem yaşıyor olsaydı "yok daha neler "derdi... Hiç ananemden böyle bişey duymadım ama elle kontrol etme yöntemini söylerdi annemin ikiz gebelik olduğunu bile anlamış zamanında ... Böyle şeylere gerek yok canım gebelik testleri çok pahalı değilŞeffaf bardağın içine idrar yapılıp,üzerine çamaşır suyu dökülüyor.eskiden ebeler bu şekilde sonuca ulaşırlarmış..
Ama markası önemli şimdi
Sarı yuvarlak uzun şişe mi, yamuk boyunlu koyu kıvamlı şişe mi çamaşır suyunuz
Eskisen ebeler çamaşır suy....
![]()