gebelik testi

Şeffaf bardağın içine idrar yapılıp,üzerine çamaşır suyu dökülüyor.eskiden ebeler bu şekilde sonuca ulaşırlarmış..
oran önemlidir o zaman. 3 e 5 falan mi acaba ? Klorak mi markali mi olmalı. Eski ebelerden bulup sormaak lazım

Ama markası önemli şimdi

Sarı yuvarlak uzun şişe mi, yamuk boyunlu koyu kıvamlı şişe mi çamaşır suyunuz

Eskisen ebeler çamaşır suy....

:işsiz:

Olabilir ama siz gene kesin çözümü olan testleri deneyin

Merhabalar..Evde gebelik testi yapıldığını duydum çamaşır suyu ile.Eğer köpürürse pozitif köpürmez ise negatif oluyormuş.Ben yaptığım teste gore gebeyim acaba deneyen oldu mu daha önce..
insan bekleyince her yolu deniyor degilmi ?en guzel cevabi kan sonucu verir size

Merhabalar..Evde gebelik testi yapıldığını duydum çamaşır suyu ile.Eğer köpürürse pozitif köpürmez ise negatif oluyormuş.Ben yaptığım teste gore gebeyim acaba deneyen oldu mu daha önce..
sacmalık. bu tur şeyler ile ugraşma. eczaneden git bir gebelik testi al. yada paran yoksa saglık ocagında bedeva.

Şeffaf bardağın içine idrar yapılıp,üzerine çamaşır suyu dökülüyor.eskiden ebeler bu şekilde sonuca ulaşırlarmış..
Ebe bir kadının torunu olarak söylüyorum ki eminim ananem yaşıyor olsaydı "yok daha neler "derdi... Hiç ananemden böyle bişey duymadım ama elle kontrol etme yöntemini söylerdi annemin ikiz gebelik olduğunu bile anlamış zamanında ... Böyle şeylere gerek yok canım gebelik testleri çok pahalı değil

Cnm o testi kocana da yapsan kocan da gebe çıkar yalan onlar inanmayın denedim şahsen :işsiz:

Back
X