G gzd-dmn Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 2 2 1 32 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #1 Merhaba dun aksam comfort erken gebelik testim boyle cikti sizce var mi ?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.478 En iyi cevaplar 1 6.062 198 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #2 gzd-dmn .!.: Merhaba dun aksam comfort erken gebelik testim boyle cikti sizce var mi ? Eki Görüntüle 3018881 Genişletmek için tıkla... ince bi cızgı goruyorum ama yarın ılk ıdrarla yapman daha ıyı olur daha net cıkar.:) ılk dk larda cıkmıs olması gerekır. 5 10 dk gecınce cıkanı degerlendırme. Hakkında hayırlısı olsun:)
gzd-dmn .!.: Merhaba dun aksam comfort erken gebelik testim boyle cikti sizce var mi ? Eki Görüntüle 3018881 Genişletmek için tıkla... ince bi cızgı goruyorum ama yarın ılk ıdrarla yapman daha ıyı olur daha net cıkar.:) ılk dk larda cıkmıs olması gerekır. 5 10 dk gecınce cıkanı degerlendırme. Hakkında hayırlısı olsun:)
Bir Pelincik Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2020 2.357 3.813 83 33 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #3 gzd-dmn .!.: Merhaba dun aksam comfort erken gebelik testim boyle cikti sizce var mi ? Eki Görüntüle 3018881 Genişletmek için tıkla... Bende gördüm bir silik çizgi var adet gününüz geçmediyse en azından bir gün geçmesini bekleyin öyle kan testi verin
gzd-dmn .!.: Merhaba dun aksam comfort erken gebelik testim boyle cikti sizce var mi ? Eki Görüntüle 3018881 Genişletmek için tıkla... Bende gördüm bir silik çizgi var adet gününüz geçmediyse en azından bir gün geçmesini bekleyin öyle kan testi verin
G gzd-dmn Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 2 2 1 32 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #4 Bir Pelincik .!.: Bende gördüm bir silik çizgi var adet gününüz geçmediyse en azından bir gün geçmesini bekleyin öyle kan testi verin Genişletmek için tıkla... Evet gecmedi bes gun vardi yaptim beklicem artik :) kuruma Cizgisi mi die tereddutum varda cozemedim
Bir Pelincik .!.: Bende gördüm bir silik çizgi var adet gününüz geçmediyse en azından bir gün geçmesini bekleyin öyle kan testi verin Genişletmek için tıkla... Evet gecmedi bes gun vardi yaptim beklicem artik :) kuruma Cizgisi mi die tereddutum varda cozemedim
GulsunOgretmen Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 235 96 48 36 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #5 Ben gördüm silik çizgiyi inşallah vardır en garantisi adet gününüzü bekleyin olmazsanız kan verin
Dilberay_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2021 109 81 28 31 19 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzd-dmn #6 gzd-dmn .!.: Evet gecmedi bes gun vardi yaptim beklicem artik :) kuruma Cizgisi mi die tereddutum varda cozemedim Genişletmek için tıkla... hamilemiymissin peki merak ettim ben de ayni durumu yasiyorum suan
gzd-dmn .!.: Evet gecmedi bes gun vardi yaptim beklicem artik :) kuruma Cizgisi mi die tereddutum varda cozemedim Genişletmek için tıkla... hamilemiymissin peki merak ettim ben de ayni durumu yasiyorum suan