Başka test var mı canım tekrarlasan hafif belli ama dağılmış bozulmuş sankiKızlar merhaba bugün döngümün 41. Günü 18 gündür adet gecikmem var bir
Türlü olamadım bugün test yaptım ilk dakikalarda bişry gözükmedi normalde hep testleri yapar negatif çıkarsa çöpe atarım direkt bunu da kenara koyup bırakmıştım orada bir kaç saat sonra baktığımda böyle olmuş test siz nasıl yorumlarsınızzzz
Bu testi akşama yakın yapmıştım bugün yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağımBaşka test var mı canım tekrarlasan hafif belli ama dağılmış bozulmuş sanki
Testi tekrarlayin. Umarim gönlünüzce olurKızlar merhaba bugün döngümün 41. Günü 18 gündür adet gecikmem var bir
Türlü olamadım bugün test yaptım ilk dakikalarda bişry gözükmedi normalde hep testleri yapar negatif çıkarsa çöpe atarım direkt bunu da kenara koyup bırakmıştım orada bir kaç saat sonra baktığımda böyle olmuş test siz nasıl yorumlarsınızzzz
Sabah ilk idrarla yapacağım inşallah teşekkürlerTesti tekrarlayin. Umarim gönlünüzce olur
Evet mantıklı ilk idrarla yapın bide 10 dakika bekleyin doğru sonucu alabilmek içinBu testi akşama yakın yapmıştım bugün yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağım
Tamam dediğiniz gibi yapacağımEvet mantıklı ilk idrarla yapın bide 10 dakika bekleyin doğru sonucu alabilmek için
Normalde kaç günde adet görüyorsunuz ve düzenli adet görüyor musunuz gecikme çok fazlaBu arada sat tan beri 2 günde bir ilişki yaşıyoruz
2 aydır 21 ve 24 gün arayla gördüm bu ay böyle olduNormalde kaç günde adet görüyorsunuz ve düzenli adet görüyor musunuz gecikme çok fazla
Çok gecikmiş canım sen sabah tekrarla testi varsa da yoksa da doktora görün ama bu kadar gecikme normal değil2 aydır 21 ve 24 gün arayla gördüm bu ay böyle oldu
Tamam zaten doktor yolu gözüküyor belli kiÇok gecikmiş canım sen sabah tekrarla testi varsa da yoksa da doktora görün ama bu kadar gecikme normal değil
Güzel haberlerle gel inşallah canımTamam zaten doktor yolu gözüküyor belli ki
Umarım öyledir 25 temmuzda kan testim negatif çıkmıştı amaCanım bende döngümün 38. Gününde artık neden gelmedi diye test yaptım çok çok silik çizgi vardı gittim kan verdim 24 çıktı geç döllenme yüksek olasılıkla dün tekrar kan verdim 204 çıktı. Eğer bu kadar gecikme daha önce hiç yaşamadıysan belki geç döllenme falan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?