gebelik testim 8.07 hamilemiyim sizce?

BUCANKA1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
118
9
38
Ankara
arkadaşlar 1yıldır heray gebelik belirtileri yaşayıp hep hayalkırıklığına uğruyordum sonuçlarım hep 0.05 yada 0.01 çıkardı bu ay bünyemde farklı şeyler hissediyorum hamilemiyim acaba diye bat'3gün kala idrarda baktım saatler sonra silik çizgi çıktı bata 2'gün kala baktım daha cabuk beliren çift çizgiyi gördüm aynı gün kanda baktırdım 8.07 çıktı sonucum yani adete 2 gün kala.sizce bu sonuca göre hamilemiyim.ayrıca az önce karınağrısı bel ağrısıyla kahverengi penbe karışık leke geldi.sizce başlamadan bittimi gebeliğim :(

arkadaşlar 1yıldır heray gebelik belirtileri yaşayıp hep hayalkırıklığına uğruyordum sonuçlarım hep 0.05 yada 0.01 çıkardı bu ay bünyemde farklı şeyler hissediyorum hamilemiyim acaba diye bat'3gün kala idrarda baktım saatler sonra silik çizgi çıktı bata 2'gün kala baktım daha cabuk beliren çift çizgiyi gördüm aynı gün kanda baktırdım 8.07 çıktı sonucum yani adete 2 gün kala.sizce bu sonuca göre hamilemiyim.ayrıca az önce karınağrısı bel ağrısıyla kahverengi penbe karışık leke geldi.sizce başlamadan bittimi gebeliğim :(

referans değerler normalde 0 ve 5 arası olur seninki 8 çıkmış olabilirsinm bikaçgün sonra tekrarla değer yükselirse gebesin canım hayırlı olur inş.

Benimde 4 gun kala kanda 2,67 cikti. Ins. Adet gelene kadar ikiye üçe dörde katlanir.

Merhaba canım önceliklee kendini çok hazırlama hamileyim diye herşey Allahtan başımdan geçen bir olayı anlatayım 2 ay önce beta hcg 7.02 çıkmıştı ve ben çok umutlandm ama 2 gn snra adet oldm snde sabrett bol bol dua et yapcak bşyyok

Back
X