- 18 Eylül 2022
- 49
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi darkmoonlight8118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz tabii ki antibiyotik niye etkilesinArkadaşlar antibiyotik kullanıyorum şuan. Bundan 10 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi böyle çıktı. Sizce antibiyotik etkiler mi yoksa gebe miyim.??
Hamilesiniz tabii ki antibiyotik niye etkilesin
Yarın kan verin kesinleşsin tebrikler
Yanıltıcı olmayacak şekilde belirgin çıkmış çizgiler.İnanamıyorum hala şuan kan verdim sonucu bekliyorum. 1.5 saat sonra çıkar dediler. Bu testler yanıltıcı olur mu ki
Vello diye bir markanın gebelik testini yaptım. Silik çıkan laboquik markasıydı. Ay içim içime sığmıyor. Eğer kan da çıkmazsa çok üzülürüm.Yanıltıcı olmayacak şekilde belirgin çıkmış çizgiler.
Zaten daha önce yapıp silik görmüşsünüz test yanıltıcı değil demekki.
Dokuz gribi oldum çünkü Doktor'un verdiği ilacı kullandım baya ağır geliyor çünkü. Zaten 3 tane kullandım. Bugün içmedim hiçSilik çıktığı halde neden antibiyotik kullandınız?
antıbıyotık ne ıcın kullanıyosun? dr una danıssaydın sılık cıktıgında hamılelıkte kullanılabılenlerden verseydı?Arkadaşlar antibiyotik kullanıyorum şuan. Bundan 10 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi böyle çıktı. Sizce antibiyotik etkiler mi yoksa gebe miyim.??
Çıkar çıkarVello diye bir markanın gebelik testini yaptım. Silik çıkan laboquik markasıydı. Ay içim içime sığmıyor. Eğer kan da çıkmazsa çok üzülürüm.
Olsun. Ne olursanız olun hamileyken kullanılan antibiyotiklerden değilse bebeğe zarar vermiş olabilir. Silik çıktığı halde nasıl bir risk almışsınız. Umarım kötü bir şey olmaz. Tüm doktorlar umutsuz konuşuyorlar çünkü. Hazırlıklı olun.Dokuz gribi oldum çünkü Doktor'un verdiği ilacı kullandım baya ağır geliyor çünkü. Zaten 3 tane kullandım. Bugün içmedim hiç
Hemen etki edeceğini düşünmüyorum sadece dün sabah akşam aldım o kadar. Bakalım umarım bebeğim benimledir.Olsun. Ne olursanız olun hamileyken kullanılan antibiyotiklerden değilse bebeğe zarar vermiş olabilir. Silik çıktığı halde nasıl bir risk almışsınız. Umarım kötü bir şey olmaz. Tüm doktorlar umutsuz konuşuyorlar çünkü. Hazırlıklı olun.
Hemen etki edeceğini düşünmüyorum sadece dün sabah akşam aldım o kadar. Bakalım umarım bebeğim benimledir.
benım arkadasım aılecek gecırdı. gorumcemler de oyle. hatta kucuk kızı 3 hafta grıptı. antıbıyotık kullanılmaz domuz grıbınde demıs ates dusurucu agrı eksıcı hap vermıs bi tek. resmen 15 gun falan surdu hala daha bı yorgunlugu kırgınlıgı var dıyodu. sana neden verdı ki? kandan dırek bebege gecıyor. belkıı erken donem dıye etkılenmemıs olabılır. ya sonlanıyor baslarda ya da hıc bısı olmadan devam edıyor dıye okumustum rabbım hayırlısnı versın.Hemen etki edeceğini düşünmüyorum sadece dün sabah akşam aldım o kadar. Bakalım umarım bebeğim benimledir.
Amin ben acilde doktordan istedim aslında gebeliğe bakarmısınız diye. Gebelik testimin resmini gösterdim. Yoktur dedi direk bunu kullan dedi. Allah'tan sadece dün kullandım umarım birşey olmazbenım arkadasım aılecek gecırdı. gorumcemler de oyle. hatta kucuk kızı 3 hafta grıptı. antıbıyotık kullanılmaz domuz grıbınde demıs ates dusurucu agrı eksıcı hap vermıs bi tek. resmen 15 gun falan surdu hala daha bı yorgunlugu kırgınlıgı var dıyodu. sana neden verdı ki? kandan dırek bebege gecıyor. belkıı erken donem dıye etkılenmemıs olabılır. ya sonlanıyor baslarda ya da hıc bısı olmadan devam edıyor dıye okumustum rabbım hayırlısnı versın.
benım arkadasım aılecek gecırdı. gorumcemler de oyle. hatta kucuk kızı 3 hafta grıptı. antıbıyotık kullanılmaz domuz grıbınde demıs ates dusurucu agrı eksıcı hap vermıs bi tek. resmen 15 gun falan surdu hala daha bı yorgunlugu kırgınlıgı var dıyodu. sana neden verdı ki? kandan dırek bebege gecıyor. belkıı erken donem dıye etkılenmemıs olabılır. ya sonlanıyor baslarda ya da hıc bısı olmadan devam edıyor dıye okumustum rabbım hayırlısnı versın.
Hayırlı olsun şimdiden canım hamilesin git kan testi ver kaç haftalık olduğunu öğrenArkadaşlar antibiyotik kullanıyorum şuan. Bundan 10 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi böyle çıktı. Sizce antibiyotik etkiler mi yoksa gebe miyim.??
Verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorum. Heycandan ölcem şimdi vallaHayırlı olsun şimdiden canım hamilesin git kan testi ver kaç haftalık olduğunu öğren![]()
Yaa hadi hayırlısı inşallah istediğin sonucu alırsın canımVerdim canım sonucun çıkmasını bekliyorum. Heycandan ölcem şimdi valla![]()
İnşallah dua edin nolursunuzYaa hadi hayırlısı inşallah istediğin sonucu alırsın canım![]()