Gebelik testim acil bakarmısınız?

Olsun. Ne olursanız olun hamileyken kullanılan antibiyotiklerden değilse bebeğe zarar vermiş olabilir. Silik çıktığı halde nasıl bir risk almışsınız. Umarım kötü bir şey olmaz. Tüm doktorlar umutsuz konuşuyorlar çünkü. Hazırlıklı olun.
Bu nasıl mesaj ya, felaket tellalcısı gibi.
Yeni hamile olan bir kadına bu yazılırmı? Nasıl böyle cümleleri hiç empati yapmadan yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
D darkmoonlight8118 canım üzülme, çoğu kişi antibiyotik kullanırken hamile kalıyor, sanırım rahimdeki iltihap durumumuda sıfıra indiridiği için daha sağlıklı hamilelik oluyor. Adet tarihinden 1 hafta sonraya kadar ne ilaç kullanırsan kullan hatta en ağır ilaçlar bile bebeğe hiççç bir zararı yok, buda Allahın bize verdiği bir hediye zaman gibi düşün.
Hoş ne hastalıklarla mücadele edip mecbur çok ağır ilaç kullanarak 9 ayını dolduranlar var, bebekleride sağlıklı, Antibyotik bunların yanında naneli şeker sayılır:) 😘
Böyle boş yorumları kafana takıp üzme sakın kendini.
Bebeğini Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🌸🤲

Son düzenleme:
Evet öyle. Kandan direkt bebeğe karışıyor. Birde ya hep ya hiç kuralı varmış dediğiniz gibi. Bebek zarar gördüyse ilk 3 ayda mutlaka düşermiş. Zarar görmediyse kalırmış.
8. Haftada Keseyi gördüm kalp atışını duydum dedim ki risk geçmiş midir? Doktor son 1 ay her şey olabilir umutlanma demişti. Yani zannettiğimizden çok daha tehlikeli.
Sizin plesenta gibi mucizevi birşeyden haberiniz yok sanırım.
Siz bir düşük yaptıysanız bunu antibyotiğe bağlamayın, hani 3 antibyotik bile bebeğe zarar verir diyen bir doktorunuz da varsa birdaha da kapısını çalmayın.

Son düzenleme:
Bu nasıl mesaj ya, felaket tellalcısı gibi.
Yeni hamile olan bir kadına bu yazılırmı? Nasıl böyle cümleleri hiç empati yapmadan yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
D darkmoonlight8118 canım üzülme, çoğu kişi antibiyotik kullanırken hamile kalıyor, sanırım rahimdeki iltihap durumumuda sıfıra indiridiği için daha sağlıklı hamilelik oluyor. Adet tarihinden 1 hafta sonraya kadar ne ilaç kullanırsan kullan hatta en ağır ilaçlar bile bebeğe hiççç bir zararı yok, buda Allahın bize verdiği bir hediye zaman gibi düşün.
Hoş ne hastalıklarla mücadele edip mecbur çok ağır ilaç kullanarak 9 ayını dolduranlar var, bebekleride sağlıklı, Antibyotik bunların yanında naneli şeker sayılır:) 😘
Böyle boş yorumları kafana takıp üzme sakın kendini.
Bebeğini Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🌸🤲
Şuan yanımda olsan sarılıp anlından öperdim canım 🥰🥰🥰 Desteğin için çok teşekkür ederim.

Şuan yanımda olsan sarılıp anlından öperdim canım 🥰🥰🥰 Desteğin için çok teşekkür ederim.
Bende seni öpüyorum güzel anne😘😘🥰
Şimdiki zaman senin midende kelebeklerin uçacağı zaman böyle boş kalabalık yapacak lafları kafana takıp o tatlı canını sıkma. En mutlu olacağın zamanı bunlara harcama.
(Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı 2023) sayfasına git, orda seninle aynı zamanda hamile kalmış, aynı ay doğum yapacağın kızlarla konuş motive olursun :KK60:

Back
X