Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar reglm 10 gün geçti test yaptım bu şekilde cıktı acaba kaç haftalıktır hemen çizgi olduEki Görüntüle 3361950 gebelik
10 gün gecikme varsa 6 haftanın içindesiniz. Son regl tarihiniz neydi. Hayırlı olsun bu aradaMerhabalar reglm 10 gün geçti test yaptım bu şekilde cıktı acaba kaç haftalıktır hemen çizgi olduEki Görüntüle 3361950 gebelik
Balım son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor 10 gun geçtiyse 5 hafta 4 günlüktürMerhabalar reglm 10 gün geçti test yaptım bu şekilde cıktı acaba kaç haftalıktır hemen çizgi olduEki Görüntüle 3361950 gebelik
5 haftalık tahmine göre 10 gün geçikme olduysa kan test verip değere göre doktor randevusu alabilirsiniz kese için Tebrikler sağlıcakla kavuşun inşallah![]()
Bende şimdi yaptım 4 günüm var adete5 haftalık tahmine göre 10 gün geçikme olduysa kan test verip değere göre doktor randevusu alabilirsiniz kese için Tebrikler sağlıcakla kavuşun inşallah![]()
25 kasım son adet günüm teşekkürler amin10 gün gecikme varsa 6 haftanın içindesiniz. Son regl tarihiniz neydi. Hayırlı olsun bu arada
10 gün gecikme varsa 6 haftanın içindesiniz. Son regl tarihiniz neydi. Hayırlı olsun bu arada
Yrın doktora gideceğim inşallah bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım5 haftalık tahmine göre 10 gün geçikme olduysa kan test verip değere göre doktor randevusu alabilirsiniz kese için Tebrikler sağlıcakla kavuşun inşallah![]()
Ben 8 gün geçmesini bekledim adet olmadım 10 aydır korunmadım bekledim daha yeni oldu
Amin canım teşekkür ederim5 haftalık tahmine göre 10 gün geçikme olduysa kan test verip değere göre doktor randevusu alabilirsiniz kese için Tebrikler sağlıcakla kavuşun inşallah![]()
Valla dayanamayıp kan verdim erken gebelikte de çıktı sabah 47,5 adete 3 gun varİlk idrar ile yapın koyulasmayi takip edin![]()
Bugün doktora gittim kese var ama içi boştu görünmüyor haftaya tekrar muayeneyr çağırdı 5 haftalık oldugunu soyledi muhtemelen kan testi de verdimValla dayanamayıp kan verdim erken gebelikte de çıktı sabah 47,5 adete 3 gun var
Benim değer yüksek olmadan keseye bakmadı daha yeni çünküBugün doktora gittim kese var ama içi boştu görünmüyor haftaya tekrar muayeneyr çağırdı 5 haftalık oldugunu soyledi muhtemelen kan testi de verdim
kaç gün geçtiyse adetin son adet tatihinden hesaplaMerhabalar reglm 10 gün geçti test yaptım bu şekilde cıktı acaba kaç haftalıktır hemen çizgi olduEki Görüntüle 3361950 gebelik
589 beta cıktı ama bilmiyorumBenim değer yüksek olmadan keseye bakmadı daha yeni çünkü
Senin kese alttan muayene ile 2 gün sonra belli olur ama tavsiyem alttan muayene yaptırma 5-6 gün bekle öyle git karindan baktır589 beta cıktı ama bilmiyorum